ob ultralyd protokol

Fælles under graviditet , fødselshjælp ultralyd er ingen grund til alarm . Antallet af ultralyd en kvinde har under hendes graviditet vil afhænge af lægens vurdering af fosterets helbred og udvikling

Mål


Målet med en ultralyd er at bekræfte en graviditet , vurderer føtal vækst og velfærd , skal du kontrollere mængden af fostervand , vurderer placeringen af moderkagen og foster og gennemgå åbning eller afkortning af livmoderhalsen .

Forberedelse til Ultralyd


Bær en løs , to -delt sæt tøj til din ultralyd udnævnelse og har en fuld blære . Have en fuld blære hjælper med at gøre det ultralydsbilledet tydeligere ved at skubbe det luftfyldte tarm ud af vejen . En radiolog kan også vælge at udføre en transvaginal ultralyd for tidlige graviditeter , der kræver en tom blære . Transvaginal transducere er mindre stav-lignende enheder, der er sat ind i skeden .

Udstyr


En radiolog vil bruge en ultralydsscanner med en videoskærm og transduceren til at udføre en ultralyd . Transduceren er en håndholdt enhed ligner en mikrofon , der anvendes til at sende højfrekvente lydbølger gennem huden ind i livmoderen og modtage tilsvarende bølger til at danne et billede på skærmen .

Procedure


Du kommer til at ligge på en gennemgang tabel for en ultralyd . En klar , vandbaseret gel anvendes på din mave til at forbedre kontakten mellem din krop og transduceren . Transduceren er så presset mod din hud og flyttes rundt for at danne et billede af din livmoder og foster .

Opfølgning

Hvis nogen abnormiteter er fundet , kan din læge vælge at udføre hyppigere ultralyd til at kontrollere om status af fosteret og livmoderen . Scanner i andet og tredje trimester kan registrere fosterets udviklingsmæssige problemer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.