regler & bestemmelser for en sundheds- opsparingskonto

Sundhed Savings Accounts tillader dig, hvis du er berettiget , at bidrage før skat indkomst mod betaling af dig og din familie nuværende og fremtidige udgifter til lægebehandling. Tilbagetrækning af penge til at betale disse udgifter skal opfylde visse kriterier , og udgifterne er registreret på din selvangivelse . En yderligere betingelse for brug af HSAs er, at du og din familie være dækket af en sygeforsikring plan, der er en høj selvrisiko sundhedsplan eller HDHP .

Støtteberettigelse


Ved udbetaling af en HSA er begrænset til enkeltpersoner , selv om en HSA kan dække familiens udgifter til lægebehandling . Ægtefæller , at være berettiget til en HSA , skal opfylde kriterierne selv . Folk som børn , der hævdes som forsørges af selvangivelser er ikke berettiget til at etablere HSAs .Ud over at være omfattet af en kvalificeret høj -fradragsberettiget sygeforsikring Planen kræver støtteberettigelse ikke har dækning fra en ikke -kvalificerede plan , såsom Medicare , eller sundhed godtgørelse eller fleksible udgifter ordninger . Der er dog nogle tilladte kombinationer af HSAs med de andre arrangementer . Det er situationer , hvor den tilladte brug af ordningen er begrænset eller godtgørelser er fremsat efter HDHP fradragsberettigede er opfyldt, eller hvis dækningen er blevet suspenderet . Den mindste fradragsberettigede i 2010 for en kvalificeret HDHP er $ 1. 200 for en individuel og 2. 400 $ for en familie .

konti


Når du opretter en HSA konto, som du er ejer af kontoen . Dette betyder at du kan bestemme, hvad bidrage , hvad lægeudgifter der skal betales , hvilket firma der er administratoren , og hvordan det er investeret for dig . Administratoren kan angive en minimum størrelse til din uddelinger og begrænse hyppigheden af distributioner . Administratoren kan opkræve gebyrer, som betales af dig direkte eller taget ud af din konto . Saldoen på din konto er fuldt optjent , så du aldrig taber det, du ikke bruger .

Bidrag


Berettigelsen til at yde bidrag til en HSA er ikke begrænset af mængden af din indkomst eller ved en mangel på arbejdsindkomst . Du eller din arbejdsgiver kan yde bidrag . Bidrag fra din arbejdsgiver , er ikke inkluderet i din skattepligtige indkomst . Deres bidrag er direkte fradrages din skattepligtige indkomst . I 2010 er det maksimale bidrag , der kan gøres for at din konto 3. 050 $ for en individuel og 6. 150 $ for en familie . Hvis du er 55 eller ældre , kan du foretage en supplerende bidrag på $ 1. 000 per år indtil du er berettiget til Medicare .

Uddelinger


Når HSA er etableret , distributioner for kvalificeret lægeudgifter , som du eller din familie pådrage efter denne dato , herunder for over -the-counter medicin , tage kan placere . Fordelinger kan bruges til tidligere år udgifter , når HSA er etableret . Hvis du bruger distribution af medicinske udgifter, der ikke er omfattet af HSA regler og bestemmelser , vil du blive beskattet for det beløb plus 10 procent mere , medmindre du er død , handicappede eller 65 år gammel . Udelukkede distributioner omfatter dem, for ikke-kvalificerede sygesikring , men der er undtagelser fra denne regel for COBRA fortsættelse af forsikringsdækning og for andre forhold

Rapportering

Du skal holde kvitteringer for alle dine kvalificeret medicinsk udgifter . . Du skal være i stand til at bevise over for IRS at det, du påstår på din selvangivelse er legitime lægeudgifter , og at du ikke har modtaget nogen anden godtgørelse for dem eller gør fordring på dem som en specificeret fradrag . Du kan også nødvendigt kvitteringer for at vise dit forsikringsselskab alle dine udgifter , der gælder for mødet din fradragsberettigede . Den maksimale du kan kræve for out -of-pocket udgifter i 2010 er 5. 950 $ for en individuel og $ 11,900 for en familie . Du modtager en rapport med alle de årlige uddelinger fra administratoren at bruge, når du indsender din selvangivelse .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.