rolle i det kliniske sygeplejerske børnesundhed specialist

En klinisk sygeplejerske børns sundhed specialist har mulighed for at forbedre pædiatrisk pleje og uddanne familier på behandlingsmuligheder . CNS vurderer , diagnoser og giver medicinsk behandling gennem en integreret klinisk delivery system . Hun skal have en aktiv registreret sygeplejerske licens og en avanceret grad fra en klinisk sygeplejerske akkrediteret program

Patient Care


En klinisk sygeplejerske barn specialist udnytter fuldtallige tilgængelige medicinske personale og ressourcer til at levere sundhedsydelser af høj kvalitet til børn . Hun administrerer procedurer , medicin og klinisk pleje til at forbedre patienternes helbred .

Diagnosticering


En CNS vurderer symptomer , gennemfører undersøgelser og gør diagnoser af betingelser på grundlag af de mest aktuelle lægelige oplysninger . Hun kan ordinere medicin og orden laboratorieundersøgelser , røntgen undersøgelser og andre diagnostiske procedurer . CNS udvikler og ordinerer specialiseret behandling planer og uddanner den medicinske holdet på en korrekt forvaltning af plejeplaner .

Consulting


En CNS hører læger , radiologer og specialister til at diagnosticere og behandle børn . Hun udnytter den viden og erfaring med sundhedssektoren team ordentligt diagnosticere og skabe en effektiv behandling plan . En CNS fungerer også som konsulent for andre sundhedspersoner , og hjælper dem til at diagnosticere medicinske problemer og fastlæggelse af hensigtsmæssige patientforløb planer .

Uddannelse


Det CNS er det primære undervisning og intervention for den pædiatriske patientens familie . Hun uddanner forældre eller værger om sygdomme og lærer dem at håndtere pleje . CNS oversætter og formidler meget komplekse medicinske oplysninger og yder fortsat støtte til patientens familie.

Resultat Måling

En CNS spor patientresultater og evaluerer bedste praksis i hendes specialiserede kliniske område . Hun peger på effektiv behandlingsmodaliteter og rådfører sig med læger , videnskabsfolk og forskere for at forbedre patientbehandlingen på tværs af et bredt spektrum . En CNS samarbejder om forskning undersøgelser for at opdage nye patientpleje strategier og forlods behandlingsmuligheder for børn .

Management

Det CNS giver ledelse og ledelse til pædiatrisk sygepleje hold . Hun dirigerer patientpleje levering , vurderer personalet kompetence og leverer uddannelse af personalet.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.