sundhedsfaren ved negl polish

Kvinder forkæle sig selv med manicure og pedicure til særlige lejligheder eller bare til hverdagsbrug . Dog kan kvinder ikke kender de sundhedsmæssige risici forbundet med neglelak . Den nordlige Californien Cancer Center og asiatiske sundhedsydelser af Oakland gennemført en undersøgelse i 2009 om kvinder , der arbejder i søm saloner . Undersøgelsen viste, at selv om salon arbejdstagere slid dykkermasker , de har lidt akutte sundhedsmæssige effekter fra kemikalier og toksiner i neglepleje produkter . Kvinder , der er udsat for neglelak toksiner kun kortvarigt i hjemmet, må ikke være på samme risiko som salon arbejdstagere . Men forskning er i gang og kvinder i hjemmet , bør stadig være opmærksom på de sundhedsmæssige risici .

dibutyl phthalater


dibutyl Phthalater er kemikalier findes i de fleste neglelakker . DBPs har været knyttet til tidlig pubertet hos piger og uterin problemer med kvinder, ifølge carefair. com . Sundhedsmæssige problemer hos mænd har også været forbundet med denne kemiske såsom testikelkræft og lav sædkvalitet . Længere tids DBPs kan forårsage umiddelbare effekter som kvalme , opkastning , hovedpine og svimmelhed . Men der er også langsigtede konsekvenser i eksponering for kemikaliet som nyre-og leverskader . Gravide kvinder er advaret om medfødte defekter forårsaget af dibutyl phthalater .

Toluen


Toluen er et kemikalie , der anvendes i neglelak . Det er en klar og farveløs væske, som anvendes til at gøre farver og maling . Toluen bruges også til fortyndere og sprængstoffer. Denne farlige kemiske har været kendt for at påvirke funktionen af det centrale nervesystem , i henhold til greenlivingtips . com . Eksponering for toluen kan forårsage hovedpine , træthed og svimmelhed . Dette kemikalie i neglelak har også været forbundet med nyre -og leversvigt .

Formaldehyd


En af ingredienserne i neglelak er formaldehyd . Dette kemikalier er brugt til dens konserveringsmiddel kvaliteter . Dog kan formaldehyd forårsage sundhedsfarlige virkninger . Eksponering for kemiske kan forårsage hvæsen , hosten og irritation af halsen , ifølge greenlivingtips. com . Formaldehyd er også skadeligt , når det kommer i direkte kontakt med huden . Hudirritation og udslæt opstår som følge af eksponering til dette kemikalie.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.