forklare hjernens rolle i åndedræt

Hjernen er centrum for alle kropsfunktioner . Det kontrollerer alt, hvad der giver os mulighed for at leve , tænke og føle . Derfor hjernen spiller en afgørende rolle i respiration

Location


Ifølge bogen " det autonome nervesystem : . En Introduktion til Basic og kliniske begreber , " det medulla oblongata er det område af hjernen, der styrer åndedræt .

Historie


Den medulla oblongata tilslutning til respiration blev opdaget af den franske fysiolog Legallois i 1809 . Han udførte eksperimenter på kaniner og katte , der afslørede medulla oblongata 's eksklusive rolle i respiration .

Process


Respiration opstår , når urenhed -holdige veneblod , som har opgivet sin ilt til væv , ophobes i lungerne . Når dette sker , lungerne sende en besked til medulla oblongata , som sender signalet til indånder ilt udefra og udånder urenheder i lungerne . Dette sker hver gang , vi indånder .

Control


Det handler om respiration er delvist under vores kontrol . Vi kan holde vores ånde , effektiv stopper respiration , indtil venøse blodet bygger til et punkt , at vores krop kan ikke længere klare det . Dette manifesterer sig i en følelse af at være forpustet .

Vital Knot

Den afgørende knude er den øverste del af medulla oblongata , der er mest nødvendig for åndedræt . Andre dele af medulla oblongata kan blive beskadiget og respiration kan stadig forekomme . Hvis det er af afgørende knude er fjernet eller ødelagt , er resultatet øjeblikkelig død . Det er den hurtigste måde at dræbe dyr .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.