hvordan man kan slå en læge ved en licensnummer

At vælge en læge kan være en overvældende og tidskrævende proces , især når der er et stort antal praktiserende læger. Det er vigtigt at finde en læge, der er en god pasform til dig og hvem du kan stole på og opbygge et varigt forhold med. Blive mere oplyste om mulige valg af læger ved at gøre ordentlig forskning om lægen og hans historie . Én måde at finde ud af om en læge , er at finde information såsom kriminel baggrund , uredelighed domme , eller hospitalsbehandling eller bord disciplinære foranstaltninger , der blev taget imod ham . Du kan gøre dette ved at se sit kørekort gennem din tilstand 's medicinske bestyrelse hjemmeside
1
Besøg din statens medicinske bestyrelse hjemmeside . I nogle stater disse oplysninger er i stedet findes på en forordning og udstedelse af licenser hjemmeside eller afdeling for sundhed hjemmeside .
2 .
Se efter , og klik på knappen , fane eller et link , der angiver læge look-op . Der er ofte en del af hjemmesiden for læger og en anden sektion for forbrugerne . Hvis det er tilfældet , vil lægen look- up mulighed være i forbrugerens afsnit . Du vil blive navigeret til en side med en række søgefelter . Normalt kan du også se en læge ved navn og by .

3 .
Indtast licensnummer i licensen nummer felt. Indtast det medicinske område , at lægen arbejder i. Typisk vil der være en pull -down menu med en liste over mulige valg .
4 .
Klik på " Søg " eller " Fortsæt " knap . Du vil blive navigeret til en side , der viser lægens navn , oplysninger om hans eller hendes nuværende praksis , og deres uddannelse . Gennemgå disse oplysninger til at kontrollere at du har den rigtige person . Typisk vil der være links til at søge op uredelighed eller kriminelle oplysninger . Du vil også have mulighed for at udskrive nogle af disse oplysninger til eget brug .
5 .

Gennemgå webside for at lære om, hvilke oplysninger der er tilgængelige om læger . Kriminelle eller fejlbehandling anprisninger, der var droppet muligvis ikke blive vist . Hvis lægen ikke har haft et krav om en vis mængde tid , ældre anprisninger kan heller ikke blive vist . Din tilstand kan tilbyde mulighed for dig at anmode om yderligere oplysninger om disse skjulte krav .

gode råd og advarsler


 • Information om læger er opdateret af lægen , som loven kræver det . Da denne information ikke er opdateret med den medicinske bord, kan den medicinske bestyrelsen ikke garantere , at det er nøjagtig . Det er altid en god idé at supplere din forskning ved at tale med andre patienter , folk i nabolaget , eller kolleger fra den læge for at få en bedre forståelse af læge og hans praksis .

 • Kommentarer

  Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.