hvordan man kan læse faderskabstest

En faderskabstest er en DNA- analyse anvendes til at afgøre, om en mand er den biologiske far til et barn . Folk får faderskabstest for en række juridiske , etiske og lægelige grunde. DNA er indsamlet smertefrit ved pensling indersiden af kinden . Prøver er indsamlet fra barnet og faderen på et minimum , og ideelt set også fra moderen . Ren DNA ekstraheres fra enhederne . Femten forskellige DNA markører i forhold til udbyttet af faderskab testresultaterne :

1 .
Tjek din test for resultatet erklæring . Resultatet Erklæringen vil blive formuleret meget konkret med et af to resultater .
Hvis faderskabstest for " John Doe " angiver han ikke er far til " James Doe , "resultaterne erklæring vil læse , " John Doe er udelukket, da den biologiske far til James Doe ".
Den anden mulige værdi for resultatet redegørelse ville læse , " John Doe er ikke udelukket, da den biologiske far til James Doe ". Dette er en vigtig forskel . En faderskabstest kan afsløre en høj sandsynlighed for faderskab , men aldrig en 100 procent sikkerhed . Resultatet Opgørelsen er baseret på en række DNA- profiler .
2 .

Gennemgå enkelte DNA locus resultater . Den faderskabstest sammenligner en række individuelle DNA-markører , eller loci , fra barnet , faderen og moderen . FBI 's kombinerede DNA Index System etableret disse markører i 1990 . Individuelle loci en liste over de locus navn , såsom " D2S1338 , "og allel resultater for barnet , faderen og moderen som individuelle par numre , som " (12 , 13 ) " . Disse resultater er målinger af short tandem repeats , eller STRs . Ved hvert locus , modtager et barn en STR allel fra hver forælder. Et biologisk far og deres barn skal svare til mindst ét allel på hvert af disse loci .
3 .
Gennemgå slægtskab indekset for hvert locus resultat . Hver DNA- markør test vil liste en afstamning indeks , et decimaltal , der måler styrken af en bestemt kamp , i forhold til hvor enestående denne match . En højere PI indikerer et stærkere match . Styrke er baseret på , hvor ofte allelen værdien ved markering forekommer i den almindelige befolkning . Markør alleler , der ikke passer giver et PI på 0,00 .
4 .
Gennemgå kombineret forældre -indekset . CPI er produktet af alle de individuelle profil analyser . Mens der ikke er 100 procent sikkert, en CPI på mindst 100 svarer til en faderskab sandsynlighed for 99,00 procent . Stærkere kampe , som en CPI på 10. 000 ( svarende til en sandsynlighed på 99,9900 procent ) kommer tættere på 100 procent , men kan aldrig nå det .

gode råd og advarsler


 • Udelukkelse er mere sikkert end integration . DNA faderskab test akkreditering retningslinjer efterfulgt af de fleste retter og børnebidrag agenturer kræve en CPI over 100 for at angive en rimelig sandsynlighed for faderskab . Så få som to eller tre individuelle profil uoverensstemmelser kan være nok til at udelukke en påstået far . Forskellige juridiske enheder kan have forskellige standarder for en acceptabel CPI .

 • Kommentarer

  Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.