hvordan man behandler hærdede fedtsyrer brystvævet

Et månedligt bryst selvundersøgelse , helst to uger efter menstruationens synes bør på enhver kvindes " to do " liste . Mange kvinder panik , da han opdagede en masse af hærdede fedtsyrer brystvævet i løbet af deres månedlige eksamen , men disse vævsforandringer viser generelt en godartet tilstand . En læge bør undersøge eventuelle ændringer i brystvæv , men en kvinde bør ikke umiddelbart antage, at det faste , at hun føler sig indikerer en alvorlig tilstand . Behandling af hærdede fedtsyrer brystvævet kan fortsætte i en række forskellige måder.
1
Bemærk den måde brystvævet føles . . Mistanke om en godartet masse , hvis vævet føler klumpet , har en defineret kontur eller bevæger sig let i brystet. Benign brystvæv masser kræver ikke behandling , men hvis masse er ubehageligt eller tilstanden fortsætter , så spørg en læge til at gøre en brystundersøgelse og bekræfte , at den hærdede fedtvævet præsenterer ikke noget problem .
2 .

Gør bryst selvstændige undersøgelser månedlig to uger inde i menstruationscyklus . Hærdet fedt brystvæv vises oftere i dagene omkring menstruationens . Denne betingelse , fibrocystiske bryster , behøver ingen medicinsk behandling og vil forsvinde som den månedlige cyklus skrider frem.

3 .
Anmodning en mammografi , hvis de forhærdede fede brystvævet ikke forsvinder . Forhold , der synes , endda til en læge , som en godartet tilstand i første omgang kan faktisk være maskering noget mere alvorligt . En mammogram giver en højere grad af sikkerhed i diagnosticering eventuelle underliggende årsager , som kan forårsage hærdede fedt brystvæv .
4 .
Tal med en læge det eventuelle behov for at fjerne den hærdede fedtsyrer brystvævet , hvis det er en fibroadenoma eller en Phyllida tumor . Disse vækster , selvom godartet , vokse og kan medføre yderligere problemer . Fjernelse er ofte indiceret .
5 .

Rådfør med en læge om behovet for en fin nål aspiration , hvis det hærdede fedt brystvævet er et fedt nekrose eller olie cyste . Disse betingelser vises som en følge af en skade på brystet ( efter strålebehandling eller kirurgi ) , og hvis ubehagelig eller smertefuld, responderer på behandlingen af fine nål aspiration .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.