hvordan man kan afgøre , om din hospital accepterer donationer af navlestrengsblod

Donere navlestrengsblod er noget , der kan redde liv , og der er sygehuse , der accepterer donationer af navlestrengsblod . Desværre vil ikke alle hospitaler acceptere donationer eller nogle hospitaler har simpelthen ikke kapacitet til at acceptere navlestrengsblod donationer . Afgøre om dit sygehus valg accepterer donationer kan være uvurderlige , hvis du ønsker at donere , fordi hvis det ikke du ønsker at levere dit barn på et hospital , der ikke
1 .
Spørg din læge på sygehuset , når du får en check-up . I mange tilfælde vil din læge kunne fortælle dig , hvis hospitalet er i stand til at acceptere donationer af navlestrengsblod . Hvis lægen er usikker , vil han eller hun ved, hvem bede og kan finde ud af oplysningerne for dig .
2 .
Se online navlestrengsblod donation steder . Nogle navlestrengsblod donation stedet vil give en liste over sygehuse er knyttet til dem , der accepterer navlestrengsblod samt give flere oplysninger om fordelene ved at donere dit barns navlestrengsblod .

3 .
Spørg hospitalspersonalet . Hvis du ikke er i stand til at spørge din læge direkte , så spørg en anden på hospitalet . De fleste af de ansatte er sandsynligvis at vide , om hospitalet accepterer donationer og hvem du skal kontakte , hvis du ønsker at gøre en donation på deres sygehus, så vær ikke bange for at spørge nogen på hospitalet .
4 .
Slå op i selve hospitalet . Mange sygehuse vil have en online site og vil give oplysninger om donationer , at de accepterer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.