hvordan man kan forstå tilnærme alkoholkoncentrationen i blodet

BAC vil hovedsageligt henvise til alle vigtige alkoholkoncentration i blodet , hvilket er en meget vigtig figur at huske på, når man rejser sig bag rattet , eller når det kommer til medicinske formål . Der er en række faktorer , som i sidste ende vil påvirke din BAC , som den vigtige faktor i stofskiftet , der ikke kan indgå i den regelmæssige regnemaskiner . De følgende tips kan hjælpe dig , næste gang du beslutter dig for at have noget til en fest inden turen går hjem . Må huske på, at der er masser af faktorer, der i sidste ende skal tages i betragtning , så er det altid bedre at holde forbruget på den nederste side .
1 .
Du kan bruge nogle af de online regnemaskiner , såsom dem, der findes på nogle politifolk hjemmesider for at måle din omtrentlige BAC . Disse er frit tilgængelige , men udgør en tilnærmelse , som regel på grundlag af alkoholforbrug alene . De ser på mængden af drikkevarer , samt sort og størrelsen af den enkelte drikkevare ( såsom øl type og kan størrelse ) . Hvad er også taget i betragtning , er det antal timer, den pågældende person har drukket . Dette er vigtige variabler, som vil producere en teoretisk AKB procentdel, der kan guide dig i en beslutning om kørsel. Nogle steder tilbyder diagrammer , som også tager hensyn til køn og andre variabler
2 .
Husk, at juridiske begrænsninger , når det kommer til alkohol koncentrationen i ens blod gøre varierer og afhænger af din aktuelle placering . For eksempel ville mens 0,08 betragtes som grænse i USA , visse stater har forskellige regler og grænser for de enkelte erhverv , såsom busselskaber , vil afvige .

3 .
Glem ikke , at stofskiftet og andre vigtige input faktorer såsom sundhed faktorer , arten og mængden af fødeindtagelse , medicin og forskellige andre faktorer også indflydelse denne procentsats . Disse faktorer kan ikke måles ved de fleste diagrammer eller regnemaskiner

gode råd og advarsler


 • Det er nemt at prøve at proppe så mange drinks som en juridisk kan , men en bør altid huske , at disse omtrentlige BAC regnemaskiner er præcis det-omtrentligt og bør på ingen måde tages som en juridisk retningslinje . Det er en risiko for forbruge et beløb af alkohol forud for selv en kort køretur . Bare et halvt glas vin kan forringe en persons dom på vej , hvis denne person er søvnig . Den alkohol nødvendige beløb før dommene taget vil variere i hvert enkelt tilfælde. Det er i din bedste interesse at køre , hvis du virkelig er helt vågne, og absolut ikke efter alkoholforbrug .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.