hvordan man kan måle CO2-niveauet på grund af psykiske belastninger

Denne alder af hurtige levende har resulteret i stigende psykiske belastninger for mennesker over hele verden . Kuldioxid ( CO2 ) i blodet stiger med stigningen i psykisk stress . Dette sker på grund af de kemiske ændringer , der finder sted i din krop , når den er underlagt psykisk stress . Den forbedrede CO2-niveauer ud over de normale grænser, kan påvirke dit helbred meget dårligt . Så skal du til at overvåge CO2- niveauet regelmæssigt . Der er to forskellige metoder til at få CO2- niveauet kontrolleres , nemlig en blodprøve og bromthymolblaat test .
1 .
Blodprøve til måling af CO2-niveauet . Du skal forberede dig selv for denne test . Først og fremmest skal du stoppe med at tage medicin i mindst otte timer , før du tager testen , da det kan forstyrre med testresultaterne . Forud for dette , skal du konsultere din læge . Han kan også begrænse din kost før prøven .
2 .
Blodprøven er taget fra vene i din arm og sendt til et laboratorium for test. Den normale niveauer af CO2 i din krop skal være i intervallet 0f 35 til 45 millimeter kviksølv ( mmHg ) . Hvis CO2- niveauet er højere end dette , det viser tydeligt, at du lider af mentale spændinger og stress .

3 .
Bromohymol Blå Test til angivelse CO2 -niveau . I denne test et bæger halvt fyldt med destilleret vand er taget . Syv til otte dråber af bromthymolblaat hældes i bægerglasset med en pipette . Farven af løsningen bliver lyseblå . En halm er placeret i bægerglasset , og du vil blive bedt om at blæse i halmen . På grund af tilstedeværelsen af CO2 i din ånde farve af løsningen vil ændre sig.
4 .
Omfanget af ændringer i farven er en indikation af CO2- niveauet i kroppen . Hvis farven er lysegrøn , betyder det, at CO2-niveauet er inden for de grænser . Hvis farven bliver til gul , betyder det, at CO2 er langt højere, og du har brug for lægehjælp .
5 .

Som du kan gætte bromthymolblaat testen er kun en vejledende test , og resultaterne er ikke så nøjagtige i forhold til blodprøve for CO2 -niveau måling . Men hvis de angivne resultater viser , at CO2-niveauet er højt , bør du overveje at gå til en blodprøve .

gode råd og advarsler


 • Hvis du tilfældigvis til at lide fra et højt niveau af CO2 i blodet , er den bedste kur er at undgå unødig stress i dit daglige liv .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.