tegn og symptomer på drosler efter tonsillektomi

Nogle gange voksne vil udvikle trøske efter en operation , som en tonsillektomi . Betingelsen kan virke skræmmende på nogen, der er ikke er bekendt med det, men trøske er en relativt harmløs betingelse , der er enkel at behandle og vil højst sandsynligt gå væk af sig selv. De fleste voksne er bekendt med oral trøske hos spædbørn og småbørn , men er ikke nødvendigvis kender voksen oral trøske eller endda muligheden for at det sker .

Hvid eller gule pletter


Kig efter hvide eller svagt gule pletter på indersiden af munden, halsen og tungen . Thrush kan også blive vist på læberne og kan ligne hytteost . Nogle mennesker beskriver trøske som ligner mælk tykmælk . Mange mennesker har det instinkt at skrabe pletterne væk fra munden , men det kan være lidt svært , og kan resultere i åbne sår .

brændende fornemmelser


Nogle mennesker beskriver trøske at skabe en brændende fornemmelse på indersiden af munden . Trøske er en svampe gær infektion i munden og kan være ubehageligt . Andre fysiske symptomer omfatter svær kløe , svie, og ømhed .

Cracking


Cracking kan forekomme ved mundvigene med oral trøske , og nogle individer klager over at miste deres smagssans midlertidigt . Det er også almindeligt for folk at beskrive med en " vatagtig " fornemmelse i munden . De læsioner kan spredes ned mod spiserøret , i hvilket tilfælde , kan problemer med at synke forekomme . Folk vil ofte føle sig som mad fast i halsen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.