hvad er en sommerfugl nål ?

Der trukket blod er en kendsgerning i livet . Næsten alle oplever det på et tidspunkt . Frygt for smerte og flere nålestik forårsage mange mennesker til at krumme tæer ved tanken . Læring typer af nåle , der anvendes i tapning kan hjælpe modvirke disse bekymringer

Identifikation


En sommerfugl nål er en kort kanyle med en lille diameter er knyttet til en tynd , fleksibel slange . Nålen er flankeret af to gummi vinger , der tillader bioanalytikeren til greb og flytte nålen med lethed . Røret er knyttet til en gummistøvle , der sættes på blodprøverør .

Typer


Butterfly kanyler kommer i 21 , 23 og 25 gauge størrelser . Jo større tallet er, jo tyndere nålen .

Funktion


blodprøver taget fra håndled , hånd og fod er indsamlet næsten udelukkende med sommerfugl kanyler . Personer, der har overfladisk vener , eller dem, der er tilbøjelige til at angst eller bevægelse , når blodet er trukket , ofte gavn af sommerfugl kanyler .

Fordele


Fordi nålen er fastgjort til et rør og ikke direkte til indsamlingen rør , en patient kan bevæge sig med en vis grad af lethed , og ikke krukke nålen eller prøve ud af stedet.

Misforståelser

På trods af sin lille diameter og unimposing udseende, giver sommerfugl kanyler ikke altid resulterer i mindre smerte for patienten . Sommerfugl kanyler er korte , og flere pinde kan være nødvendigt at ramme en blodåre . Blodpropper i røret er muligt, og hvis dette sker , en re- stick af patienten er nødvendig .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.