hvordan man bruger urin til at bestemme alkohol niveauer

Håndtering af et stof misbrug problem i hjemmet begynder med behørig identifikation . Home testkit , der kan hjælpe familierne med at identificere en alkoholmisbrug problem gennem urinen analyse . Testkit kan købes online eller gennem en lokal apotek . Urinanalyse er hurtig og smertefri med resultater fra et laboratorium, inden for 48 timer. Testkit anvendes i forbindelse med lab analyse kan være en af de mest effektive måder at afgøre, om alkohol er til stede i systemet , men testen skal indgives inden for et par dage af mistanke om forbrug .

1 .
Køb en alkohol hjem test kit . Kontakt din lokale apotek for at købe en bolig alkohol test kit , der bruger en urinprøve til analyse . Disse test vil kræve , at du sender resultaterne ud til et laboratorium til analyse . Hvis du ikke er i stand til at sikre et hjem test kit fra apoteket , kan du vælge at ringe til dit lokale politi afdelingens forebyggelse af kriminalitet afdeling , eller besøge deres hjemmeside for testkit vejledning .
to .

Saml en urinprøve inden for 24 til 48 timer efter de faktiske eller formodede forbrug . De fleste test kits vil give en steril engangs kop til at indsamle prøven . Brug den disponible plastik kop lukket inde i dit testkit .
3 .
Fyld den medfølgende test hætteglas med urin til analyse . Du tester Sættet bør indeholde en eller to hætteglas , eller needleless sprøjter . Vedlagt sættet vil blive instruktioner om hvordan man sikkert fylde glassene uden at forurene indholdet . Fyld vedlagte hætteglasset ( r ) eller sprøjter ( r ) baseret på kravene i sættet fabrikanten .
4 .
Fastgør undersøgelse af materialer , der indeholder urin med den rette hætter eller sæler indgår i din test kit . Hvis din kit indeholder en sprøjte til at udtrække og opbevare urin , sikre sprøjten er korrekt udjævnet og forseglet . Følg bortskaffelse vejledningen for at sikre, at der ikke er utætheder eller forurening .

5 .
Udfyld test formularer, som kræves for overførsel og test tilladelse . Disse former giver partnering laboratoriet tilladelse til at foretage en urin analyse, og vil kontrollere, at du har brugt vejledningen for at sikre, at dit bidrag ikke er blevet manipuleret med eller forurenet i indsamlingen . Yderligere formularer skal indeholde en forsendelsesetiket og Chain of Custody form , der er en standard juridisk dokument, der kræves for de data prøvetagning og analyse .
6 .
Indsend testkit til analyse og forberede sig på bekræfte analyse inden for 48 timer efter modtagelsen i laboratoriet. Når din prøve er modtaget af laboratoriet , skal dine resultater være tilgængelige inden for to hverdage . Laboratoriet vil teste for Ethyl glucuronid og /eller Ethyl Sulfate metabolitter produceret af den menneskelige krop følgende alkoholforbrug .
7 .

Kontakt laboratoriet for resultaterne . Inkluderet i din test kit materialer er en kontakt nummer til brug for analyseresultater leveret over telefonen . Resultaterne vil give en fuldstændig oversigt over alkohol tilstedeværelse og niveauer i systemet på den person , der testes.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.