hvordan man kan reducere tætheden af hår med laser hårfjerning

For mere end ti år , har populariteten af laser hårfjerning været stigende som en permanent løsning på uønsket hår . Dermatologer , Estheticians og laser teknikere udføre denne ambulant procedure , hvilket gør det til et sikkert og effektivt alternativ til voksning , barbering , elektrolyse og hårfjerningsmidler . En laserstråle rettet mod aktive hårsækken og zaps gennem huden , opvarmning og deaktivere den . Dette medfører en reduktion i håret tæthed ved enten permanent afbrænding folliklen , så det aldrig producerer en anden hår , eller invaliderende det til det punkt , hvor den producerer tyndere , lettere hår .

Forskning


1
Opsætning af en konsultation med en laser specialist . at finde ud af , om du er en god kandidat til proceduren. Den læge eller en tekniker skulle undersøge dine hårfjerning behov person .
2 .

Beslut ( med din tekniker ) af den type laser, som fungerer bedst for netop din hud og hårfarve . De fleste lasere virker bedst på mørkt hår og lys hud , fordi de vedrører pigment i hårsækken . Hvis huden er for mørkt og hår er for lys, kan laseren ikke kunne få øje på pigment eller brænde omgivende hud pigmenter .
3 .
Få et estimat for proceduren . Dette bør omfatte et beløb for hver session og en henstilling om antallet af sessioner du får brug for ( normalt seks til otte uger ) for at opnå de ønskede resultater . Husk, at sessioner typisk er fordelt i 6-til 10- ugers intervaller-længden af en typisk hårvækst fase nu!

Procedure


1
Shave . det hårfjerning området en til tre dage før din behandling . Fjernelse af overskydende hår med en barberkniv , i modsætning til voks eller plukning heraf, vil give laseren at spotte follicle og koncentrere al sin energi på det i stedet for håret selv .

2 .

Brug en lokalbedøvelse . De kommer i gel eller creme former og anvendes lige før den procedure, følelsesløs i området.
3 .
Lad dig selv en passende mængde tid , at proceduren udføres korrekt. Små områder som armhuler , bikini , øjenbryn eller læber kan tage så lidt som ti minutter , mens ryggen eller benene kan tage en time .

Efterbehandling1 .
Påfør en hud-beroligende produkt som aloe vera til det behandlede område . Du bør genansøge jævnligt og i flere dage efter behandlingen , da huden kan føle følsomme og behovet for at genvinde .
to .
forsigtigt exfoliere din hud under bruseren for at tilskynde huden at kaste det behandlede område . Fortsæt med at gøre dette for op til fire uger.
3 .

Vent nye hår , som var passiv i den første behandling , til at vokse ud. Gå tilbage til den næste behandling, når du har nok af dette nye vækst for laseren at behandle.

gode råd og advarsler


 • Hvis din hud ikke kaste inden fire ugers behandling , lad laser tekniker kender , da indstillingen måske har været for lav til at beskadige follicle .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.