hvordan man taler et familiemedlem med bipolar lidelse i at få hjælp

Bipolar lidelse er et problem , at mange mennesker ansigt og når det kommer til at være et familiemedlem i stedet for den person med den lidelse , kan problemet være meget stressende . Man kan se, at dit familiemedlem er at have et problem , men de kan ikke altid se problemet for sig selv , og som kan gøre det svært at overbevise dem i at få hjælp, når de har brug for det
1 .
Start med enkle samtale . Sommetider det eneste du skal gøre er at lade dem tale og fortælle dig, hvordan de føler . Når nogen er på vej bipolar symptomer , kan de være villige til at tale om, hvad de føler . De fleste mennesker er klar ting om sig selv , når de begynder at tale om deres følelser og det betyder, dit familiemedlem kan indse , mens de taler , som de har brug for hjælp .
2 .
Fokus på at tale med dem om skilte du kan se . Snarere end at fortælle dem, at de er bipolar , og du vil have dem til at se en læge , bør du i stedet påpege deres adfærd og foreslå , at de får hjælp til det. Hvis de impulsivt køber ting, de ikke ønsker eller har brug for , bruger flere penge , end de har råd , kan du foreslå de får hjælp til deres forbrugsmønstre. Dette vil ofte resultere i, at vide af lægen , de er bipolar , der undgår du siger det og gør det mere troværdigt for dem .

3 .
tilkalde hjælp. Sommetider bipolar lidelse kan komme ud af hånden , især når man starter tyder på, at dit familiemedlem har brug for hjælp . Ingen ønsker at føle sig som om der er noget galt med dem og får at vide , de har bipolar giver den idé , at de er skøre , som kan føre til vrede eller impulsive handlinger . Du skal muligvis at tilkalde hjælp til tider at få dem den hjælp, de har brug for , især for dem, der blive voldelige .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.