sikkerhed 3d ultralyd

3D ultralyd bruger den samme teknologi som grundlæggende todimensionalt ultralyd , bortset fra at flere vinkler der bruges , gør en 3D- billede . En nyere udløber af 3D ultralyd er 4D sort, hvis den gør optræder mange gange i sekundet , hvilket giver en video effekt

Historie


Ultralyd har været anvendt på det medicinske område siden slutningen af 1950'erne , ifølge den amerikanske Institute of Ultrasound in Medicine ( AIUM ) . Den AIUM støtter ultralyd som sikkert er baseret på ingen kendte negative resultater , der endnu ikke er opdaget .

Typer


Mens 2D ultralyd bruges i en bred vifte af medicinske situationer til at diagnosticere alle typer af forhold , har 3D- ultralyd meste blevet udnyttet i graviditeten for at opnå en højere definition billede af et ufødt barn som et minde til vordende forældre .

Advarsel


Mens rutine medicinsk ultralyd er nødvendige på de tidspunkter og betragtes som sikkert , kan gentages ultralyd ikke være. Den AIUM , den amerikanske Food and Drug Administration , og den amerikanske College of Obstetricians og Gynækologer anbefale mod gravide kvinder få 3D ultralyd .

Overvejelser


En af grundene til disse store sundhedsmæssige organisationer har udtalt sig imod 3D ultralyd er , at gentagen ultralyd er unødvendige og kunne muligvis have sundhedsmæssige konsekvenser , som endnu ikke kendt. En anden grund til denne holdning er påstanden om, at operatører på for-profit centre er ofte ikke veluddannede , medicinsk , og ikke i stand til at håndtere eller anerkende en potentielt farlig medicinsk situation .

Fordele

De, der støtter brugen af 3D ultralyd peger på, at det er FDA , der sætter standarder for scanninger , herunder 3D og 4D , og efter omfattende undersøgelser i løbet af 30 år ikke farer er blevet fundet . Også , er det mente , at forældre , der får 3D- ultralyd har en bedre binding oplevelse og kan passe bedre på deres og deres barns helbred på grund af scanningen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.