hvad der forårsager lys blinker i øjet ?

All About Vision hjemmeside siger blinker , også kaldet pletter eller floaters , er ikke grund til alarm , fordi de er uskadelige . Denne blinker er normalt forårsaget af uopløste gel partikler i din linje vision. Gelen partikler afbryde fra bagsiden del af øjeæblet . Eye blinker er normale på lejlighed , men hvis du ser flere glimt af lys på en gang , kan det indikere, at nethinden er løsne fra bagsiden af øjet , kaldet retinaløsrivning løsrivelse .

kvæstelser i hovedet


En skade i hovedet er en væsentlig årsag til lys blinker . Et slag i hovedet eller skade fra en bilulykke kan forårsage nethinden at rive , hvilket resulterer i lysglimt . Hvis nethinden ikke tåre, kan blinker komme fra andre skader på øjet . En person med en skade i hovedet kan også føle sig en varm følelse i øjnene så godt.

vitreous Blødning


vitreous blødning , også kaldet blødning , er en anden årsag til lys blinker i øjet . Denne blødning er ofte et resultat af en skade eller andre faktorer , såsom diabetes , inflammation eller nærsynethed . En person , der er nærsynede ikke er i stand til at se klart langt væk . Alt ser klare lukke op inden for en kort afstand, men disse mennesker ofte har svært ved at se vejskilte eller andre genstande, der er langt væk . Øjeninfektioner eller operation for grå stær kan forårsage betændelse . Desuden kan de YAG øjet laserkirurgi også forårsaget blødning , som fører til lysglimt .

Migræne Hovedpine


Den Aging Eye hjemmeside siger migræne kan også forårsage lysglimt . Migræne er alvorlige ofte invaliderende hovedpine , der kan ske på alle alderstrin . Lysglimt kan komme og gå med den smerte forårsager pine til den person, der lider en migræne .

blinker er et resultat af spasmer af blodkar i hjernen . Dette kan også forårsage synshandicap og svimmelhed standse en persons dag , tvinger ham til at hvile og komme til hægterne . Blinker kan fremstå som striber eller kugler af lys . Migræne hovedpine normalt påvirker kvinder og teenage- piger , men alle på alle alderstrin kan lide af denne type hovedpine . Medikamenter eller skud som sovemidler kan bidrage til at bekæmpe migræne i tillæg til at reducere stress . Sommetider migræne er forårsaget af en underliggende medicinsk tilstand, så hvis du har lidt , søge medicinsk behandling for en korrekt diagnose .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.