hvordan man kan føle sig energisk

Har du lyst til , du trækker ved udgangen af dagen ? Mangel på energi er en fælles klage blandt folk i alle aldre , men det bliver mere et problem med alderen . Sommetider tab af energi er forbundet med et underliggende medicinsk problem , men mere ofte er det på grund af livsstil spørgsmål . Er du klar til at sætte nogle zip tilbage i din skridt? Her er nogle tips til at hjælpe dig føle energisk
1 .
komme i gang.
Når du mangler energi , selv at komme op fra sofaen synes for anstrengende , men en lidt motion kan få dit blod pumpe og din energi niveau skyhøje igen . Sig til dig selv at du motion i ti minutter og vil stoppe , hvis det er for hårdt . Chancer er , når du kommer i bevægelse, vil du holde ud . Forpligte sig til tre korte træningspas af ti minutter eller mere hver dag for at føle energisk .
2 .
Kontroller, at du ikke D-vitamin mangel .
Det er ikke overraskende, at så mange mennesker er trætte . Undersøgelser viser, at fem og halvfjerds procent af de undersøgte personer er mangler vitamin D. En lav vitaminD ikke blot skaber træthed , men muskelsvaghed så godt. Har dit D-vitamin niveau kontrolleres af en læge og tale om at komme på et supplement , hvis det er lavt. Prøv at få ti minutter af sollys om dagen på bare hud til at øge din vitamin D niveauer naturligt . Sollys kan også hjælpe med at afværge Seasonal Affective Disorder-. anden årsag til depression og mangel på energi

3
Må ikke begrænse kalorier for meget .
For meget kalorie restriktion kan efterlade dig svag og træt . Aldrig gå under 1200 kalorier om dagen , og sørg for at du får protein og sunde kulhydrater såsom hele korn hver dag .
4 .
Stop rygning .
Mennesker, der ryger, er som regel iltfattigt , som kan føre til træthed og manglende energi . At føle energisk , give kræft stikker hive-ho .
5 .

Brug mere tid under dynen .
Mangel på søvn er en af de mest almindelige årsager til træthed i løbet af dagen . Hvis du sover mindre end syv timer om natten , er det tid til at revurdere din søvn vaner.
6 .
Få en check -up .
Medicinske problemer såsom anæmi , en underaktiv skjoldbruskkirtel , og diabetes kan medføre træthed og tab af energi . Få en check-up , blodtælling , kemi panel , og skjoldbruskkirtel funktionstests tegnet af din læge for at udelukke medicinske årsager til træthed .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.