hvordan man kan undgå sygdomme i influenzasæson

Influenzasæson er ofte den værste tid på året for mange mennesker . Da influenza går rundt , folk bliver syge og nogle gange mere end én gang ! Det er irriterende , brutto , og det kan være et problem , der fører til at være ude af stand til at gå på arbejde i lang tid, hvilket kan påvirke finanser . Undertiden undgå influenza er alt hvad du kan gøre, men det er normalt nok til at sikre , at du år er bedre end de sidste .
1 .
Få en influenza skud . Dette er ikke for alle og dem med allergi over for æg bør ikke få det, fordi det kan gøre dig syg . For mange er dette den bedste måde at undgå influenza , fordi det giver de immuniteter på influenza . Ikke alle kan tage dette , men hvis du kan og du ved det har hjulpet i fortiden , gå videre og få en influenzavaccination .
2 .
Få masser af C-vitamin i din kost . Du kan overveje at tage et supplement såvel som at få det i fødevarer som appelsiner , grapefrugt og citroner . C-vitamin er godt for dit helbred og hjælper dig til at forblive sunde. Selv hvis du bliver syg , har et stærkt immunsystem er normalt nok til at komme over sygdom hurtigt .

3 .
Drik masser af vand ! Hydrering er vigtig for at undgå sygdom . Jo mere vand du drikker , jo sundere din krop er . Dette hjælper din immunsystem og det er en fantastisk måde at forbedre hud og hår helbred som godt.
4 .
Undgå at blive omkring andre , som er syge . Nogle gange kan du ikke , men hvis du kan undgå dem , det er bedre hvis du gør . Et nys eller hoste kan få dig syg , så når du bemærker , at en person du arbejder med, er syg eller nogen i skolen er syg , er det bedre at ligge i tilstrækkelig afstand , at du ikke er sandsynligt at blive syg .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.