bakterier, der findes i badeværelser

Badeværelset kan være et fristed for skadelige bakterier , hvis ikke ordentligt steriliserede og vedligeholdt . Heldigvis vil de fleste husstand rense beskæftige sig med skadelige bakterier . Men det er vigtigt at sikre , at familiemedlemmerne vaske deres hænder efter at gå på toilettet , især når de bruger offentlige toiletter , som har en langt lavere sundheds- niveau end de fleste private badeværelser . Fælles badeværelse bakterier inducerer mave influenzalignende symptomer hos smittede personer.

E-coli


E-coli er en meget almindelig bakterier, der normalt i afføring og intestinal skrifter af mennesker og de fleste dyr . De fleste stammer af E-coli er uskadelige . Men et par stammer producere toksiner i kroppen og forårsage sygdom . Den mest almindelige infektion som følge af E-coli forgiftning ( STEC /VTEC ) inducerer mild feber , mavekramper , opkastning og diarré , som normalt vil stilne af inden for en uge . Andre måder at blive smittet med skadelige E-coli omfatter spise råt oksekød , spise råvarer forurenet med animalsk afføring , og være i nærheden af nogen, der har infektionen .

Salmonella


Salmonella kan leve inde i tarmen af både mennesker og dyr . Salmonellose ( smitte fra salmonella ) opstår , når denne bakterier indtages . I badeværelser , er denne bakterie normalt spredt af folk ikke at lukke toilettet låget før rødmen og ikke vaske deres hænder ordentligt efter toiletbesøg . Andre måder at få salmonellaforgiftning omfatter spise rå eller utilstrækkeligt fødevarer ( især kylling ) , der er blevet forurenet af bakterier , og håndterer dyr . Symptomerne på salmonella forgiftning omfatter mavekramper , opkastning , diarré , kvalme og hovedpine . De fleste tilfælde af salmonellaforgiftning vil aftage inden for en uge eller oftere .

Campylobacter


også til stede i afføring , er denne bakterie almindeligt forekommende vokser i rå eller utilstrækkeligt fjerkræ , og kan overføres gennem spise forurenede fødevarer , og ved hånd- til- mund overførsel fra smittede mennesker og overflader . Symptomerne på forgiftning gennem campylobacter bakterier omfatter svære mavesmerter , kvalme og opkastning , hovedpine og diarré . Den campylobacter er almindeligt forekommende i hvalpe og killinger , så sørg for at børn , der kommer i kontakt med disse dyr vaske deres hænder og helst tage et bad og skifte tøj efter at være kommet i kontakt med hvalpe eller killinger .

Streptococcus


Streptococcus er en fælles bakterie , der kan føre til streptococcus sygdom . Selv om dette er en fælles infektion , kan det undertiden føre til mere alvorlige helbredsproblemer såsom nyresygdom eller gigtfeber . De mest almindelige lidelse forekommer fra Streptococcus infektion " STREP hals . " Infektionen kan stort set undgås , da de fleste af infektioner fra fælles bakterier i badeværelset , ved at følge ordentlig hygiejne og vask af hænder , regelmæssigt skiftende håndklæder , og ved hjælp af push applikatorer til flydende sæbe i stedet for sæbe barer for at vaske hænder .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.