NuvaRing problemer

NuvaRing er en præventionsmiddel enhed for kvinder . Hver ring er effektiv i tre uger og derefter fjernes . En uge efter NuvaRing er fjernet , er en ny NuvaRing indsat . Det virker ved at forhindre modne æg frigives

falder ud


Kvinder med en diskusprolaps livmoder er mere tilbøjelige til at NuvaRing falde ud af skeden . Andre almindelige årsager omfatter at have samleje , belaste under en afføring eller fjerne en tampon .

reintegration Spørgsmål


Hvis NuvaRing glider eller falder ud , skal den udskiftes inden for tre timer for at sikre en kontinuerlig graviditet forebyggelse. Dette kan være et problem, hvis du er uden adgang til et toilet . Også, hvis du ikke er klar over det er gledet ud , kan du ikke være sikker på , hvorvidt det skete inden for tre timer tidsramme .

Effektivitet


Huske at fjerne NuvaRing og at indsætte en ny én ud af syv dage er kritiske . Hvis dette skema ikke følges , kan NuvaRing ikke forhindre graviditet . Brug en kalender eller edb-program til at huske disse datoer og forhindre sådanne problemer .

Side Effects


Vaginal infektioner , irritation , sekretion , hovedpine , har vægtøgning og kvalme er den mest almindelige bivirkninger indberettes til producenten.

Risici

NuvaRing øger risikoen for visse alvorlige sundhedsmæssige betingelser , herunder blodpropper , slagtilfælde , højt blodtryk , hjerteanfald , synstab , galdeblæresygdom og benigne levertumorer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.