bivirkninger af en skorpion brod

Skorpioner er uhyggelig ørken væsner , der pakker magtfulde våben på deres krop . Virkningerne af en skorpion brod variere afhængigt af scorpion . Virkningerne kan være milde , såsom mindre irritation , eller mere alvorlige og endda livstruende . Virkningerne af brodden også afhænge af, hvor meget gift blev sprøjtet .

En skorpion kan kontrollere mængden af giften , der strømmer ud og utilsigtede svier er typisk ikke så dødbringende som en bevidst brod . Hvis en skorpion føler sig truet , han vil montere og brod dig , men hvis du træder på en skorpion , er han ikke parat og vil kun lidt brod dig, fordi han ikke var fuldt ud parat til at indskyde sin gift . Der er tusindvis af arter af scorpion , og kun nogle få er farlige. Uanset er det altid bedst at få lægebehandling .

rødme og hævelse


En mindre skorpion brod kan forårsage rødme , hævelse og følelsesløshed . Smertefuld hævelse og feber kan også ske . De følelsesløshed og snurren kan vare flere dage . For at være på den sikre side , dens altid bedst at se en læge, især hvis du ikke ved, hvilken type scorpion stukket dig . Dette er afgørende , hvis et lille barn blev stukket .

midlertidig lammelse


En anden bivirkning af en skorpion brod er midlertidig lammelse , hvor den pågældende blev stukket . Så hvis en skorpion svier din hånd , vil du miste funktionen af dine led , før virkningen af brodden slid off . En voksen bør gradvist genvinde følelsen inden for et par dage, og medicinsk behandling kan være nødvendig .

Død


Den mest dødbringende form for skorpion er Leiurus quinquestriatus . Dette skorpion er dødelig , fordi styrken af dens gift . Dette skorpion kan forårsage dødsfald i små børn eller ældre voksne . Det er sjældent, at en skorpion at forårsage død i en sund voksen . Scorpions i Buthidae familien har også været ansvarlig for et par dødsfald på verdensplan . Arizona bark skorpion er også meget farligt .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.