hvordan man behandler gær infektioner : retsmidler

Selv om det ikke kan være en fælles samtale emne , mange kvinder lider af irriterende gær infektioner . Midler til rådighed til at bruge derhjemme , og nogle naturlige hjem retsmidler har vist sig at være lige så effektiv som en recept fra en Obstetrik og gynækologi . Hvis du lider af en vaginal gær infektion , skal du følge disse trin for at behandle det derhjemme
1
.
Tag en probiotisk . Probiotika er naturligt forekommende bakterier, der findes i kroppen , som hjælper med at holde væksten af uønskede bakterier og organismer . Der er mange typer af yoghurt på markedet i dag , at tilsat et probiotisk , eller du kan tage det i et tillæg form til hjælpe med at helbrede gær infektion .
2 .

begynde at tage en hvidløg supplement . Hvidløg er godt på at helbrede gær infektioner , men du bliver nødt til at forbruge lidt mere end et stykke hvidløgsbrød med middag . Prøv at tage en lugtfri hvidløg supplement hver dag , eller hvis du er meget fed , spise en fed hvidløg hver dag . Hvidløg har også mange andre sundhedsmæssige fordele , som du kan høste , når der begynder en hvidløg regime .
3 .
at helbrede kløe af en gær infektion , prøv at sidde i et bad med en kop æble cider eddike fortyndet i vandet. Ren , naturlig æble cider eddike har vist sig at lindre den brændende og kløe i forbindelse med gær infektioner . Du skal dog ikke anvende det direkte til det genitale område som ufortyndet æble cider kan give huden en brændende fornemmelse .
4 .
Efter at have taget kosttilskud og iblødsætning i badet i et par minutter , sat på et par af bomuld undertøj . Brug kun bomulds undertøj til hjælpe med at helbrede gær infektion og forebygge fremtidige infektioner . Bomuld undertøj er bedre for kvinder , fordi det tillader luft at passere igennem og skaber ikke en varm , fugtig miljø for gær til at vokse i som silke eller polyester undertøj .

5 .
Endelig cut ned på mængden af raffineret sukker, du spiser. Mange kvinder med tilbagevendende gær infektioner er kost med højt indhold af sukker og hvidt mel i dem . Gær trives på dette, når det findes i kroppen , så begrænser disse i din kost kan hjælpe modvirke væksten af gær .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.