hvordan man har sikker sex

Sex er godt : det er sjovt , helt naturligt og stor øvelse . Som med mange sjove ting men det er ikke uden risici-af graviditet, sygdom , fysiske og følelsesmæssige skader . Her er nogle top tips til opholdet sikker
1 .
Vælg din seksuelle partnere med omhu . Når du vælger en seksuel partner , er du vælger en person, med hvem du vil udveksle kropsvæsker , og nogen, der kommer til at se dig på din mest sårbar situation . Du skal vide, at den pågældende person er rent , sundt og troværdig , før du sætter dig selv i deres hænder . Ideelt set bør du komme til at kende jeres partnere og deres venner og ( hvis du ønsker at være ekstra forsigtig ) familie . Det betaler sig at kende deres historie og vaner .
2 .
Brug passende prævention. Hormonelle præventionsmetoder ( ligesom p-piller ) giver god beskyttelse mod graviditet, hvis de anvendes rigtigt , mens en barrieremetode , f. eks kondom beskytter begge parter mod sygdomme . Bruge kondom er afgørende , medmindre begge parter er helt trofaste og har været testet for HIV og andre seksuelt overførte sygdomme .

3 .
Lær at sætte på et kondom korrekt . Det tager praksis , men kan være en sjov del af forspillet. Klem spidsen af kondomet ( rummet skaber dette vil fylde med sæd senere , hvis alt går efter planen ! ) . Forsigtigt rulle kondomet ned ad skaftet af den erigerede **** hele vejen til basen. Efter sædafgang , skal du holde kondomet fast på bunden af **** som du trækker-husk , at tabet af den erektion vil gøre kondom kan " hoppe "
4
.
Vær forsigtig , når man eksperimenterer med analsex . Anal sex er en mere risikable type af køn , end vaginal , selv om mange par , både homoseksuelle og lige-drage glæde af det . Risikoen for smitte er større , fordi huden i anus er tyndere og mere tilbøjelige til at skade , i sidste ende fører til infektion og overførsel af sygdomme . Gå forsigtigt og brug masser af vandbaseret glidecreme . Stoppe, hvis der er nogen ubehag . Aldrig tillade noget skal placeres i skeden , når den har været i anus-dette risikerer at overføre bakterier , som har noget at gøre i skeden .

5 .
modsætning til populær tro , graviditet muligt fra anal sex . Sæd kan dryppe ud af anus i skeden , da de er relativt tæt på hinanden . Dette er næppe ske , men det er stadig vigtigt at huske på dette .
6 .
Couples bør anvende en tand dæmning for oralsex og latex handsker til fingering . Sørg for at bruge 1 handske pr blænde . Du bør ikke være at skifte mellem vagina og anus eller enhver anden dyse uden at skifte til en ren handske eller dæmning først . Også ved hjælp af kondomer over en dildo kan gøre ved hjælp af legetøj en meget sikrere .
7 .

Hold legetøj rent . Sex legetøj er masser af sjov , men de skal holdes rene og hygiejniske . De fleste butikker sælger servietter , som er fantastisk til at rejse , selv om de er dyre . En svag opløsning af desinfektionsmiddel i en skål med vand er en billigere løsning . Skyl legetøj godt og sørg for at tørre dem, før du anbringer dem i en forseglet pose .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.