hvordan man kan reducere din rygning lige nu

Når du er ryger , og du har forsøgt at stoppe med at ryge ved hjælp af alle former for metoder og intet har fungeret , kan du være på udkig efter en måde at i det mindste reducere din rygning . Hvis du får din pakke eller flere vane ned på et mere rimeligt beløb , så vil du have mere succes, når du prøve en anden stoppe med at ryge metode i fremtiden . Følgende retninger vil reducere din rygning lige nu og har du på vej i den rigtige retning for den dag , du er færdig :

1 .
tænke positivt om at træffe de rigtige trin til et sundere dig , og være stolt over, at du gør en indsats for at stoppe rygning . En ting , der virkelig kan få en ryger ned , er følelsen af at have en afhængighed , som du bare ikke kan stoppe . Du er nødt til at sætte dit sind i et bedre sted og have det godt med dig selv til at reducere din rygning .
2 .

Lav en liste over alle de steder, som du er rygning og på den anden side en liste over alle de steder , du ikke ryger . Lad os se det i øjnene med alle de nye love om rygning på offentlige steder , er der nødt til at være nogle nye steder , som du ikke kan ryge .
3 .
Flyt mindst halvdelen af de steder , du er i øjeblikket rygning til steder hvor du ikke kan ryge længere . Hvis du laver en ny regel, at du ikke kan ryge i bilen og huset , bare tænk på hvor meget du vil skære din rygning lige nu . Bonussen her er du ikke fortæller din hjerne , at det ikke kan ryge , er du bare fortæller det , hvor du kan ryge .
4 .
Fortsæt med at tilføje mere til den side af steder, hvor der ikke er nogen tilladt at ryge , og du vil reducere din rygning lige nu . Hold et smil på læben og tro på, at du kan lave en overgang til et sundere liv et skridt ad gangen.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.