Med henblik på at trække vejret barrierer

Formålet med vejrtrækning barrierer , også kaldet CPR masker eller lomme masker , er at fremme en mere effektiv , steril udførelse af mund-til- mund genoplivning og hjertemassage. En første-hjælpearbejder kan betjene denne bærbare værktøj med én hånd , mens den anden fri til at holde ofrets hoved i stedet for at sikre den mest effektive genoplivning procedure :

Funktion


En første-hjælpearbejder bruger en vejrtrækning barriere til at etablere en forsegling omkring ofrets næse og mund , som er afgørende for at rette genoplivning praksis og direkte ånde i ofrets mund via en en -vejs , sterilt rør . Nogle vejrtrækning barrierer har en indgang , hvor en paramediciner kan tilføje ren ilt i blandingen til bedre at ofrets åndedræt .

Typer


Det mest basale og bærbare godkendt vejrtrækning barriere er en flad ansigtsmaske --- eller ansigtsskærm --- der kan pakkes lille nok til at passe på en nøglering . Dette er en engangs- barriere . En anden type vejrtrækning barriere er lommen maske , som giver en tykkere barriere mellem ofrets og redder ansigter . En lomme maske er ofte hjerte-formet, med den spidse side designet til at passe over ofrets næse til at forsegle den og den bredere side dimensioneret til at passe over munden . Disse typer af barrierer undertiden har en aftagelig , engangs mundstykke , hvilket betyder, at vejrtrækningen røret er altid steril . Mange vejrtrækning barrierer er udstyret med et filter, der fælder væsker og sekreter, til bortskaffelse . Andre lomme masker , lavet til en enkelt bruger , er helt engangs .

funktioner


Det vigtigste element i en vejrtrækning barriere er en -vejs- ventil , hvorigennem redderen leverer ilt til offeret , men ikke trække vejret nogen returnering af luft fra offeret . Dette beskytter redningsmand fra vira eller bakterier i ofrets mund og luftveje . Disse masker , der har omskifteligt filtre i vejrtrækningen røret give ofret tilsvarende beskyttelse mod smittekim .

Historie


Den afdøde Dr. Peter Safar , en aktivist for CPR uddannelse som grundlagde Den Internationale Genoplivning Research Center i 1979 på University of Pittsburgh School of Medicine , opfandt vejrtrækning barriere masken .

Ekspert Insight

Mens Røde Kors førstehjælp og livredder træningsmanualer officielt anbefale , at redningsmanden bruger en vejrtrækning barriere , når forvaltningen CPR-eller mund-til-mund genoplivning , understreger de , at hvis en lomme maske ikke er ved hånden , bør redderen gå videre og yde førstehjælp uden brug af en maske . Dette skyldes, at risikoen for at miste et offer ved ikke at give eller udsætte førstehjælp er langt større end den minimale risiko for redningsmand fange en sygdom fra direkte kontakt med offeret .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.