hvordan man har din mand til at tabe sig

God sundhed starter i hjemmet , så hvis du vil have din mand til at tabe sig , skal du hjælpe :

1 .
Cook lavt fedtindhold, lavt Carb velsmagende fødevarer . Gør grøntsager kernen og vælge fedtfattig udskæringer af kød . Sæson alt virkelig godt ( forslag-Lawry 's krydderi salt ) . Tilsæt ikke fedt, mens madlavning , men hvis du føler det er nødvendigt , skal du bruge en lidt olivenolie eller valnøddeolie . Ved kogning healthfully , kan han spise så meget, som han ønsker , uden at skulle bekymre sig om ham at spise for mange kalorier . Gøre nok til frokost til næste dag , og pakke den op , så han kan tage det på vej ud af døren om morgenen .
2 .

Fjern junkfood fra huset . Ude af øje , ude af sind . Tilbud hans foretrukne behandle en gang om ugen eller så , og kun gøre /købe nok til , at én gang . Må ikke gøre /købe nok til flere uger , fordi mere end sandsynligt vil det ikke vare . Going off noget kold tyrker vil kun gøre det cravings værre .
3 .
Fitness kan være mere givende for dig og din mand , når du gør det sammen . Sneak i opgave ved at gøre noget sjovt sammen . Sex faktisk brænder omkring 500 kalorier , lige så meget som at køre i en time .
4 .
Overvej din egen vægt og fitness niveau . Ser du komme i form og tabe sig kan være en stor motivationsfaktor . Du skal både spise flere små måltider om dagen (ca. 5 til 3 måltider og 2 snacks ) . at holde stofskiftet i gang på en støt kurs

5
Må ikke fortælle ham , hvad du laver i første omgang. Begynde at lave små ændringer i den måde du både spise og han kan ikke engang mærke efter et stykke tid.
6 .
Et af de vigtigste mål er at få stofskiftet i gang på en god kurs . Det minder meget om et lejrbål i , at du kan lægge for meget brændstof på det, og at ilden blusser op , og derefter gå ud . Det er , hvad tunge måltider med masser af mættet fedt og simple kulhydrater gør . De er ligesom at tilføje en masse optændingspindene en meget lille brand, vil det brænde virkelig højt for en stund og derefter hurtigt brænde ud . De vigtigste er at holde ilden nedgravning på det rigtige niveau .
7 .

Husk, at margariner indeholder nogen form for hydrogeneret sojaolie faktisk er meget counter produktive . Din krop kan ikke fordøje dette , og vil gemme det i th form af fedt . Naturlig , usaltet /usødede smoer, der anvendes i moderate mængder faktisk annoncer naturlig smag , uden farlige hydrogenerede sojabønne olier . Smør indeholder også calcium-et vigtigt næringsstof i brændende fedt
8
Lav fælles aktiviteter en stor del af planen-. gå en tur , jogging , klatring , skiløb , dans , selv shopping og at elske . Hvis du er opmærksom på dit udseende , se hvordan han begynder at se efter hans egen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.