hvordan man kan afgøre , om den medicinske hjemmesider du ser på , er pålidelige

Mange af os henvende sig til internettet for at få lægehjælp , og vi håber at finde ud af , hvad vi har galt med os, og hvad vi bør gøre for at ordne det uden at betale penge til lægen . Selv om der er nogle ting på internettet, som er pålidelige , ikke alle medicinske hjemmesiden er korrekte eller drives af læger og nogle oplysninger derude er helt upålidelig ! Når du søger i en sygdom og måder at helbrede det, du skal se på pålidelige websites for at sikre, at du ikke får misinformation :

1 .
Sørg for, at der er en rigtig læge i forbindelse med hjemmesiden . Nogle hjemmesider har læger , der giver råd og andre ikke . Når en læge yder rådgivning , vil de normalt giver en idé om , hvad du måtte have på grundlag af de symptomer , men de vil altid foreslå , at du går til lægen for at bekræfte det eller at dobbelttjekke , at dine symptomer passer til den måde , du beskriver dem . Enhver, der ikke foreslår, at du ser din egen læge er ikke sandsynligt, at være en læge .
2 .

Vær opmærksom på den type websted, du kigger på . Ikke alle steder er de samme , og hvis du får oplysningerne fra et forum eller en social networking site , er det sandsynligt, at være forkert . Social networking sites vil have lægehjælp , hvor en person tyder på, at et lægemiddel arbejdede for dem, eller at din sygdom er noget andet end det er . Som et resultat , kan du finde dig selv at tage den forkerte medicin .
3 .
Watch out for folk , at foreslå dig at tage et antibiotikum du har fra en tidligere sygdom . Når du har ekstra medicin fra en anden sygdom , bør du ikke tage den senere , især i forbindelse med antibiotika, som du forventes at tage indtil de er væk eller din læge beder dig om at stoppe . Forskellige sygdomme har brug for forskellige medikamenter , og ikke alle antibiotika vil arbejde for hver sygdom .
4 .
Tjek på stedet med din praktiserende læge . Når du er i tvivl , eller hvis der er et websted, du mener er pålidelig , bør du fortælle din læge om det , og lad dem se på den til at fortælle dig, hvis det er pålidelige eller ej. Din læge kan se på sitet og se om der er misinformation eller forkert diagnose , så tjek med din læge .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.