hvordan man kan bryde vægttab plateau

Du gør alt rigtigt . Tælle kalorier og løfte vægte og laver enorme mængder af cardio . En dag , du indser, at du har stoppet brændende fedt . Ikke længere kan du passer ind i mindre og mindre tøj , vægten er uændret for dagen , måske uger . Hvor frustrerende . Du har ramt et vægttab plateau , der nemt kan brydes :

1 .
Trick din krop . Skift din rutine . Hvis du rammer motionscykel eller elliptiske , gøre noget anderledes . Hvis du laver de samme øvelser igen og igen , din krop "ved " hvad de kan forvente . Det hedder " specificitet træning " . Hvis du arbejder ud på et træningscenter , ændre dit hjerte rutine ved at hoppe på en trappe-klatrer , et løbebånd eller en romaskine . Prøv ti minutter af intens cardio arbejde på en maskine og hoppe på en anden og gentag . Blande din rutine , så det er ikke en rutine .
2 .

Deltag i en sport . En aktiv sport er en fantastisk at ændre dine rutiner . Sportsgrene som racquetball , tennis og basketball vil arbejde forskellige muskelgrupper med lateral bevægelse i stedet for samme kedelige fremadrettede bevægelse på et løbebånd eller elliptisk (det er ikke til at sige , at løbebånd eller elliptisk ikke er gode maskiner , men blande det op !) . Hvis du ikke har en gym medlemskab og i stedet få din cardio ved jogging , prøve at køre en cykel eller svømning eller en anden sådan øvelse . Det centrale er at prøve noget nyt at " trick " din krop til at tabe sig.
3 .
Vægt tog . Jo mere muskelmasse du har flere kalorier kroppen skal bruge til at vedligeholde det . Dette er meget vigtigt og meget effektiv . Du kan føle mere sulten efter et massivt løft session , det er din krop forsøger at levere den nødvendige kalorier til at øge muskelmassen ( tips om hvordan man kan håndtere dette senere ) . Kære , vær ikke bange for at løfte nogle tunge vægt . Der er masser af piger på gym , der kan se tynde , men er en smule blød i kødet . Dette kan gøre dem ønsker at gøre mere cardio for at forbrænde fedt . Dette er en perfekt anledning til at slå op nogle vægte og tone op . Spis kun den rigtige type kulhydrater . Det er vigtigt at have kulhydrater i din kost og liv uden dem , som mange af os oplevede i begyndelsen af 2000 's med Atkin kost er en smerte . Hvad der virker er at spise " god carbs . " Multi-korn brød er fint , men har ikke mere end et par skiver om dagen . Pointen er at holde sig væk fra raffineret sukker . Disse findes i pasta , hvidt brød , kager og andre søde sager og alle de ting , vi tror, vi elsker . Selv små mængder kan dræbe din kost , så det er bedst at holde sig væk fra dem i første omgang. Den gode nyhed er, når du eliminere tunge bolsjer fra din kost , det tager kun et par dage til ikke tørster dem længere . De vil synes utiltalende , fordi en sådan kost tvinger dig til at træffe sunde valg i den mad , du spiser .
4 .
Forøg din proteinindtag . Du er nødt til at supplere noget for at skære dine carbs ret? Protein er fremragende. Det fremmer en stærk magert muskelvæv , som er til gavn for fedtforbrænding . Protein mætter bedre end en tung carb måltid . Dette er en ekstra fordel at hjælpe klippe dit kalorieindtag .

5 .
Spis seks små måltider om dagen . Spise små portioner i løbet af dagen vil hjælpe med at holde dit stofskifte i gang . Dette er en yderst nyttig taktik til at bryde din vægt-tab plateau . Spis noget, når du vågner op om morgenen , måske en lille omelet eller en fiberrig morgenmadsprodukt med fedtfattig mælk . Og som du fortsætter hele dagen , snack på nogle rosiner eller ost eller nogle andre naturlige , uforarbejdede fødevarer . Stort set holde dine måltider som normalt , morgenmad , frokost og middag med et måltid i mellem hver og noget om aftenen . Det er ikke så vigtigt at tælle dine kalorier , men prøv at være forsker og finde ud af , hvad der virker bedst for dig . Hvad kan du spise , der er lille , og vil bremse din sult for de næste 2 og en halv time før din næste lille måltid ? Hold det højere proteinindhold , lille i kalorier , og nærende . Vallepulver med Splenda fungerer fint . Du kan få det til enhver ernæring butik . Bare mix i den anbefalede mængde i nogle kølige vand, og det vil give dig en sød smag , 90 kalorieindhold protein måltid. Perfekt til travle professionelle .
6 .
Har din styrketræning før din cardio . Du skal bruge dine glykogen butikker gør det vægttræning og når du går videre til cardio , vil din krop bruge fedtdepoter som brændsel kilde .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.