hvordan man kan forestille sig en baby , når det synes umuligt

Så er du endelig klar til at bringe et nyt liv i denne verden ? Det er fantastisk ! At være en forælder er en af de mest givende dele af en persons liv . At blive gravid kommer naturligt og uventede til mange par , men for nogle par er det tager en masse tålmodighed og tid. Her er hvad du behøver at vide , og hvornår man skal søge professionel hjælp :

1
forståelse, når du er mest frugtbare :
Hold øje med kalenderen . Brug din kalender til at markere , når du starter din menstruationscyklus . Også markere , hvor mange dage du er på din menstruation . Hvis du har en normal ægløsning cyklus , vil du højst sandsynligt begynde ægløsning 14 dage efter afslutningen af din menstruation . Tælle dine dage på en kalender er ikke altid præcis , især for kvinden med uregelmæssig menstruation
2

Se dine cervikal slim : .
Lige før ægløsningen , på mange kvinde sammenhængen og farve der cervikal slim ændringer . Før ægløsningen din livmoderslimhinden bliver klar og glat . Meget lig æggehvider . Efter ægløsningen chancerne for at du bliver gravid er tæt på ingen . Udskrivelse vil blive uklar og klæbrig , og det vil i sidste ende forsvinde
3
Tjek din basilikum kropstemperatur : .
Din basilikum kropstemperatur er temperaturen på din krop fuldt udhvilet . Mens ægløsning din basilikum kropstemperatur vil stige lidt . Tag din temperatur hver morgen inden du står ud af sengen . Skriv hver dag temperatur ned og kigge efter en forandring . Odds er dette er , når din ægløsning .
4 .
Brug en ægløsning prædiktor kit-
Ægløsning forudsigelse kits sælges hos din lokale apotek , og over internettet . Ægløsning kits arbejde ved at teste mængden af hormoner i din urin . Følg vejledningen på boksen for nøjagtige resultater

5
Maksimer din fertilitet .
have sex på regelmæssig basis . Hvis du har sex mindst to eller tre gange om ugen , er du næsten sikker på at ramme et punkt på frugtbarhed.
have sex en gang om dagen i nærheden af din ægløsning . Daglig samleje mens ægløsning i høj grad vil øge dine odds for at blive gravid .
være sunde, og brug ikke tobak , narkotika eller alkohol . Spise en sund kost , og få fysisk aktivitet .
Tag folinsyre , da det spiller en væsentlig rolle i en babys udvikling . En daglig dosis af folinsyre , eller en prænatal vitamin reducerer chancen rygmarvsbrok og andre neuralrørsdefekter .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.