hvordan man kan forstå det mandlige ego

Kæreste blues ? Husbond problemer ? Har du nogle gange spørge dig selv , hvad dælen er disse fyre tror ? Svar på dine brændende spørgsmål kan være tættere på end du aner . . . :

en .
Erkend, at han ikke er fra Mars . Han kan virke vanvittigt . Er du omstikning din hjerne forsøger at finde ud af , 'Hvorfor gør han det ? " » Hvad var han tænker? " Mænd og kvinder er langt mere ens , end mange mennesker gerne vil indrømme . Han er et menneske ligesom dig , med følelser og tanker og personlige overbevisninger . Så du skal ikke blive fanget i at tænke , at du to vil aldrig være i stand til at forstå hinanden , fordi man nogle gange bare nødt til at åbne op og acceptere hinandens synspunkter . Mænd har lige så bredt et spektrum af følelser som kvinder . Kvinder er ikke tjent med at forestille mænd som er mindre end ikke i stand til , eller ulige til en kvindes egen følelsesmæssige formåen . Når det er sagt , at mænds følelser ofte centrum omkring forskellige ting end kvinder-sportshold , foretrukne barndom legetøj , endog særlige tv-shows . Gøre en indsats for at få at vide en mands hemmelige lidenskaber , og du vil låse sin kærlighed til andre ting , som dig!
2 .

Få inde i hans sind . Mænd, der er glade , er overbevist om , og derfor er mere attraktive . Mænd med mindre tillid generelt blevet utilfredse med deres lod i livet , og så starte en ond cirkel, hvor deres dårlige humør gør dem mindre og mindre attraktiv . For alle jer mænd læser , finde en måde at bryde den cyklus . Få en hund , forlade dit job , købe en guitar , noget . Intet er mindre sexet end knusende selvmedlidenhed .
3 .
Forstå , hvor han kommer fra . Enlige mænd er mest emotionelt skrøbelige gange , når de møder nye relationer-sociale pres for at " være manden , "emotionelle spørgsmål ( både for nuværende og tidligere forhold ) vrimler , og køn forvirrer alle spørgsmål ved nogle gange at erstatte følelser, der aren ' t der, eller unaturligt højne sin vorden følelser . Kommunikation, snarere end sex , bør fritflydende tidligt i forholdet . Begge parter har brug for at få deres fod i forhold til hinanden , så erstatter intimitet med sex er uheldig . Mænd vil reagere på seksuelle referencer ( som ikke elsker nydelse ? ) , men oftentimes vil være fundamentalt forvirret med hensyn til karakteren af forholdet , når kun baseret på ikke-verbal kommunikation .
4 .

Må ikke haste tingene . Dette er tydeligt i flirte og frieri , hvor mange mænd fejl forelskelse og følelsesmæssige rush for " sande " følelser , ofte springer hovedkulds ind i følelsesmæssigt risikabelt situationer som sex , weekend ture , møde forældre osv. Dette Rush er uundgåelig, og ethvert forsøg på at forbedring det ved enten at øge eller mindske intimitet vil ikke afskrække mænd tro deres følelser på det tidspunkt at være deres " sande " følelser . Således er det tilrådeligt ikke at radikalt ændre din tidsplan for din partner med det samme-. indarbejde kedelige hverdag datoer tidligt at tilskynde til en følelse af virkelighed i begge partnere

5
Det har været sagde , kvinder er forpligtet til at gøre deres hensigter klart , hvis det er muligt . Siden mænds følelser løbe højt under flirte og andre frieri adfærd , kvinder, der er " bare have det sjovt "eller " bare at spille feltet " bør vide , at de gør det på bekostning af deres " venner " eller " boytoys ' " følelser . Tilføj til denne nye statistiske beviser for, at kvinder flirter mere indlysende , når de A) ikke tiltrækkes af genstanden for deres flirt og B ) , når de selv er involveret i forholdet allerede , og du har fået en perfekt storm af følelser-knusning . Har et hjerte og overveje sine følelser .
6 .
Realiser hans følelser på intimitet . De fleste alle elsker sex . Mænd vil elske sex , om det kommer hurtigt eller langsomt i forholdet . Lad sex være en naturlig udvækst af intimitet , aktivt fraråde din partner fra at hoppe direkte til sex ved at tilskynde offentlige intimitet-hånd-bedrift , gå arm i arm , og andre familievenlige PDA . Pair-limning er en fundamentalt social oplevelse , så hvis du ikke er tryg kysse din mand i det offentlige , bør du ikke være strøelse ham privat.
7 .

Andel privat detaljer fra Deres fortid . Spørg din mand til at gøre gengæld , og du kan blive overrasket , selv krænket , ved ærlighed af din mand . Mange fyre er desperat leder efter nogen til at forstå, hvad de har været igennem , så en stor intimitet-builder er privatlivets fred-deling.
8 .
7Be forsigtige i privatlivet deling af " Mr. Fix -It . "Der eksisterer et ønske i os alle ( både mænd og kvinder ) til at løse problemer . Traditionelle mandefag ofte fremme problemløsning færdigheder , kan så det være meget udtalt i en ingeniør eller en ledende partner . Men de fleste følelsesmæssige problemer kræver en lyttende øre , ikke en fastsættelse af værktøj , hvis du ikke vil have ham til at fastsætte dine problemer , men vil have ham til at forstå , hvor du kommer fra , fortælle ham at deaktivere den del af hans hjerne til et minut .
9 .
Erkend , at mænd er hverken børn eller patriarker , hverken superhelte eller ærke- skurke . Mens samfundet har tvunget mange mænd i restriktive definitioner af selvstændige , forstærket af den militære , økonomiske og sociale hierarkier , der er masser af i hverdagen , de fleste mænd er på deres kernekompetencer , der søger at være " på spil ". filosofiske, religiøse og sociale paragons af den menneskelige kultur , er altid dem, der ser nogen forskel mellem de muge og idioti af den daglige verden og legesyge , den næsten barnlige tilstand uinteresseret fascination , som ledsager en unworried sind .

gode råd og advarsler


 • 9Learn , hvad han ønsker af hvordan han interagerer med sine venner . Mænd overalt søge denne unworried sind , denne tilstand af leg, gennem spil og fritidsinteresser og endda relationer , de fleste mænd , når du bliver spurgt , har været lang sigt partnere med deres koner , fordi de mener, at konen en " bedste ven "-det er En person, der øger deres mulighed for leg . Hvis du er af den drama-søger bøjet ( Twilight , osv. ), kan du uenig , men der er mere vigtigt-langsigtet stabilitet , eller den midlertidige ustabilitet opladet korte , ofte stærkt seksuelle møder , der uvægerligt ende som hurtigt og følelsesmæssigt , da de startede ? Langt størstedelen af de enlige mænd , ligesom enlige kvinder , er derude på udkig efter en enklere , gladere , mindre tragisk form for kærlighed .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.