hvordan man kan fortælle din partner , du har erektil dysfunktion

Det er svært nok at finde ud af for dig, at du har erektil dysfunktion , også kaldet ED . Men det er en god og ansvarlig ting at fortælle din partner så godt. Her er nogle måder, du kan gøre , at :

1 .
Forstå hvordan din partner kan føle , når de hører nyheden . Lyt . Vær ærlig . Snakke alt ud . De vil føle sig meget som du gjorde . Hvad der kommer til at ske med vores livsstil ? kunne være et spørgsmål , de stiller.
2 .

Forklar din partner , hvordan du kom til at have denne dysfunktion . Der er en bred vifte af årsager , og din læge kan forklare dig hvorfor dette skete . Der er aldrig en person skyld i disse tilfælde . Så sørg for at du vælger dine ord med omhu , og sørg for din partner ved, at det ikke er deres skyld .
3 .
Diskuter med din partner enhver behandling , du vil forfølge . De to af jer bliver nødt til at diskutere hver mulighed for det første fordi det vil påvirke jer begge . Der er flere forskellige måder at behandle denne tilstand , og det er bedst at være på forkant og ærlig med din partner .
4 .
Oftest er din partner forståelse , omsorgsfuld og kærlig om situationen . Så vær lige omsorgsfuld , når du forklarer situationen , og undgå konfrontation .

5 .
Efter det første chok , mange mennesker ønsker at starte løse problemet med det samme . Medtag din partner i beslutningsprocessen , når de forsøger at finde en kur . Husk, at dette påvirker jer begge .
6 .
Mens de fleste mennesker vil være forstående , måske andre har en fjendtlig , fjern , bange , eller vred reaktion . Altid at reagere positivt og forståelse .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.