hvordan man kan give en afslappende fodbad

Dine fødder tage en masse misbrug og det er ikke usædvanligt , at ved udgangen af dagen dine fødder kan ikke kun træt , men hævede og ømme . Ud over at være op på dine fødder i løbet af dagen , kan andre ting forværrer problemet , herunder dårligt montering sko , uretmæssigt passes ligtorne og hård hud , og dårligt klippede tånegle . En dejlig varmt fodbad kan være en af de bedste måder at slappe af og genopfriske dine fødder . Du kan forkæle dig selv med en fod blød , eller har nogen forkæle dig til ¨¦n. Uanset hvad , vil du være glad for at du gjorde .

1 .
Hvis dine tånegle skal trimmes , ville det være et godt tidspunkt at gøre det, før din fod blød . Når den toennails blive blød , det er mere vanskeligt at gøre . Brug toenail trimming at trimme negle, ikke saks . Hvad du ikke kan nå eller ikke kan se , lad alene . Klip lige over , så forsigtigt fil til at udjævne kanter .
2 .

Fyld en mellemstor bassin med nok varmt vand til at dække mindst til anklerne (ca. en gallon eller mere ) . At bassinet skal være stort nok til, at hele foden kan hvile fladt på bunden . Vær opmærksom på , at personer med visse medicinske tilstande såsom diabetes ikke kan føle temperaturen så godt på deres hud , så du skal ikke gøre vandet for varmt .
3 .
Læg personen i en komfortabel position , så deres fødder er ikke trangt . Fod opsuger kan gøres med den person enten siddende eller liggende , så længe de er komfortable .
4 .
Tilsæt ca  ½ kop Epsom salte i vandet . Epsom salt , som faktisk magnesium sulfat krystaller , er en stor fod sættetid produkt , god til afslapning muskler og trække giftstoffer fra kroppen

5
Soak fødderne i mindst 10 .-15 minutter at give tid til huden til at blødgøre og løsne tør flakey hud .
6 .
Brug en Pimpsten til forsigtigt at fjerne de døde hud på hælene og siderne af fødderne . Prøv at købe en, der har et håndtag , der vil gøre det lettere . Må ikke gnide for hårdt , når du bruger en pimpsten , da dette kan forårsage afbrydelser i huden .
7 .

Pat fødderne tør med et håndklæde . Vær sikker på at tørre fødderne godt, især mellem tæerne .
8 .
Massage fødderne ved hjælp af en fod lotion eller olie , såsom mineralsk olie eller baby olie . Blidt massere fødder med begge hænder . Brug symmetrisk , roterende bevægelser . Tør den overskydende lotion eller olie med et håndklæde .

gode råd og advarsler


 • Diabetikere og personer med perifere kredsløbsforstyrrelser , bør have deres tånegle beskåret en ortopæd . Utilsigtet nedskæringer i huden kan oprette en infektion .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.