hvordan man kan helbrede din hoste

Min søn kom hjem med en hoste en dag , intet at alvorlige bare en nagende hoste , der varede hele dagen og natten , irriterende mig mere end ham . Efter den anden dag i denne fik jeg fodret op og ønskede denne gået hoste . Kendskab til OTC hoste retsmidler kan være risikabelt for toddles og det faktum, at de normalt i bedste dække over symptomerne , jeg altid finder det bedst at bruge naturlige hjem retsmidler , der har arbejdet i århundreder . Dette er hvordan jeg sluppet af med det i 2 dage :

1 .
enten gå til butikken eller til dit skab og fange den gound hvid peber . Du kan bruge sort eller cayenne men jeg synes hvid peber giver mig de bedste resultater .
2 .

Grib din honning og en ske . Eller har dit barn få fat i skeen . Jeg synes at få dine børn er involveret i at gøre medicinen inspirerer dem til at tage medicinen .
3 .
Bland en teskefuld honning med en 1 /2 tsk af peber . Tag denne 3x om dagen . Jeg er sikker på du vil være tilfreds med resultatet .

gode råd og advarsler


 • Brug altid økologiske , når du kan
 • egenskaber peber er godt kendt i den ayurvediske samfund som en hoste afhjælpe
 • Har et glas vand eller druesaft i nærheden for dine unger at nippe efterord .
 • Kan krydret for dem

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.