hvordan man kan hjælpe dit barn at opnå og vedligeholde en sund vægt

Nummer et sundhedsproblem for børn er vægt . Et stigende antal børn er overvægtige i USA , og problemet er på en opadgående tendens . Fedme er en alvorlig sundhedsrisiko for børn og vil sætte dem i større risiko for diabetes , hjerteproblemer og en lang række andre sundhedsmæssige forhold.
at hjælpe en overvægtig barn til at tabe overvægt tager en masse af samarbejde og støtte fra de voksne i barnets liv . Men med kærlighed , tålmodighed og engagement fra dig og de andre mennesker , der deler i denne barns liv , vil dit barn opnå og opretholde en sund vægt .
Denne artikel vil liste syv måde er du kan hjælpe dine børn slippe de ekstra pounds og vedligeholde en sundere vægt :

1 .
Den mest oplagte måde at hjælpe dit barn , er at give sundere fødevarer til dit barn . Korn, frugt , grøntsager , vil læne proteiner og mejeriprodukter giver et godt afrundet kost for hele familien . Hvis du ønsker kage og is derefter tage en tur rundt om blokken med børnene før servering det . Opvejer de ekstra kalorier med udøvelsen af turen .
2 .

Har angivet måltider og snack gange . Dette giver kroppen en chance for at regulere det selv og beholde glukose niveauer, hvor de skal være. Har måltider på bordet med TV slukket , så du kan få en tid til kommunikation med dine børn som en familie . dette er en vigtig del af opbygningen af tillid og obligationer som en familie .
3 .
få børnene fysisk aktive . Børn har brug for det minimum 1 times fysisk aktivitet hver dag . løb, gang spille aktivt spil. Alt, hvad der holder dem aktive i en time eller mere .
4 .
Få alle om bord . Bedsteforældre, stedforældre , og alle andre, der har stærkt involveret med dine børn .

5 .
Limit tv og computer tid til 2 timer eller mindre hver dag . Dette omfatter videospil også . Hvis børn ikke er plantet foran tv, computer eller siddende på deres værelse med en Game Boy eller PSP , de er meget mere tilbøjelige til at lege udenfor sammen med andre børn .
6 .

Universal regler . Sørg for, at alle følger de fastsatte tider for snacks og måltider sammen med frister på den ikke fysiske aktiviteter såsom tv og videospil osv. Husk førende med et godt eksempel er den bedste måde at opmuntre dit barn til at spise sundere og få mere motion .

7 .

Få de involverede skole . Der er en føderal mandat på plads, der kræver, at alle offentlige skoler skal have en wellness -politik . Få en kopi af denne politik fra skolen og blive involveret i at tilskynde skolen at leve op til politikken.

gode råd og advarsler


 • Opmuntre dit barn til at spise sundt og motion ved at være et eksempel . Gå ture sammen eller gå cykel ridning som en familie . Find en fysisk aktivitet dit barn har og deltage sammen med ham /hende .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.