hvordan man kan holde din kost

Skrive ned hvad du spiser, er en grundlæggende princip . Et andet princip er at læse fødevareetiketter . Sørg købmand poster omfatter en masse fiber og kun lidt fedt , det svarer til en masse grøntsager , frugter , ærter og bønner og mejeriprodukter med lavt fedtindhold
1
Spis en snack , hvis du begynder at få sulten , men har et par timer til middag /frokost-. særlig vigtigt omkring 16:00 , når du Re mellem frokost og middag . Hvis du venter , og sulte dig selv, du vil være mere tilbøjelige til at spise for meget eller spise for hurtigt til middag .
2 .
Må ikke købe ikke-kost fødevarer . Hvis det ikke er i huset , kan du ikke spise it. If du har brug for en godbid , og har fortjent det ( ved at spise godt eller udøver , der ikke har en dårlig dag ), gå ud og købe en cookie . Må ikke holde en pose særlig oplevelse cookies i huset , de kun overbevise dig om, at du fortjener en , når man ikke gør det. Og ja , når du fortjener en , har en . Eller endnu bedre , så tænk på en måde , du kan forkæle dig selv , som intet har at gøre med mad !

3 .
forstå, at hvis du er i gang med en aktivitet , som du normalt snack i løbet , find noget at gøre med dine hænder i stedet for at spise . Tage op strikke , lærer at sy , skrive dem tak kort , noget at holde dig fra gumlede mindlessly , mens du ser tv osv.
4 .
Husk , hvis du spiser bar jordnødder tvangsmæssigt , sidder væk fra skålen . Du vil blive mindre tilbøjelige til at nå over en anden til at komme til dem . Find sjov motion . Deltag i en cool fitnesscenter , der har det sjovt klasser , tilmelde sig en dans klasse med vennerne , gå et sted smuk at gå . Få venner til at gøre det med dig, så du har selskab og moralsk støtte og nogen at holde dig ansvarlig , eller gå en hund , hvis du virkelig har brug for nogen til at minde dig om at gå udenfor to gange om dagen .
5 .

ved, at hvis du virkelig er trang noget , som M M 's , bare spise et par stykker. Forsøg ikke at tilfredsstille trangen ved at spise alt andet i huset . Du vil aldrig føle, tilfredse og vil sandsynligvis spise for meget . Hvis du er tillært har en betroet ven uddele to til dig , og holde sig til det !
6 .
Spis mere tætte fødevarer som gulerødder , broccoli , blomkål , vil disse fødevarer bremse din trang . Disse fødevarer er meget sundt for dig , så du ikke behøver at bekymre sig om gevinster . Må ikke spise dem kogte , spise dem rå . ( stege grøntsager fjerner tæthed af det . )
7 .
Sørg for at drikke rigeligt med vand ! 8 glas om dagen ! Nogle gange , når du er dehydreret du kompensere ved at spise , når virkelig din krop bare har brug for vand .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.