hvordan man kan naturligvis stoppe hårtab

Ved hjælp af naturlige produkter til at hjælpe forhindre hårtab er billigere end at forsøge at erstatte mistede håret , når det allerede er væk . Overvej effekt af disse naturlige ingredienser for at afværge tyndere hår :
1
Saw Palmetto : . Denne urt er undertiden anvendes til behandling af forstørrelse af prostata . Dette skyldes, at Saw Palmetto blokerer produktionen af DHT ( en metabolit af testosteron ) , en medvirkende faktor til udvidelse af prostata . Fordi DHT produktion også forårsager hårtab , har Saw Palmetto blevet vist i nogle små undersøgelser at være effektiv til at forhindre hårtab i nogle mænd . Den blev første gang brugt af de amerikanske indianere til at behandle og opretholde en sund hud og hår
2
Nettle rod : . De små planter med de store Braad er godt for noget alligevel . Brændenælde rod er en anden behandling, der blokerer for produktionen af kemikalier , som udvider prostata .

3 .
Det er de samme, som kan forårsage hårtab . Tyder på, at brændenælde rod ikke blot kan afværge skaldethed , men kan rent faktisk regenerere hårvækst
4
Vitaminer : . Din mor fortalte dig, at de var gode for dig , men du kan ikke vide de er godt for dit hår også . Vitamin A er en anti-oxidant som fremmer sund produktion af hudfedt i hovedbunden .
5 .

E-vitamin stimulerer kredsløbet. God blodcirkulation i hovedbunden er vigtig at holde hårsækkene produktive . »B « -vitaminer bidrager til melanin , der giver håret sin sunde farve og også stimulerer blodcirkulationen .
6 .
Ud over disse ingredienser , der hjælper stoppe hårtab naturligt , massage er også gavnligt . Massage stimulerer kredsløbet. Som allerede nævnt , god cirkulation i hovedbunden holder hårsækkene aktiv . Eksperter foreslår et par minutters daglig leder massage med hånden . Omløb gennem massage kan forbedres ved hjælp af et par dråber af lavendel eller lavvandskabelsystemer æterisk olie i en mandel eller sesamolie base med massage .
7 .
Prøv at gnide din hovedbund med hvidløg saft , Onion Saft eller Ginger Juice ( du kan enten en ud af tre , må ikke blandes nogen af to eller tre ) . (Men hvis dit hoved bliver våd du vil være i stand til at lugte det )

8 .
Prøv at gnide dit hår med rangoli henna .
9 .

Træn Meditation . De fleste af de gange , den egentlige årsag til hårtab er stress . Meditation kan hjælpe til at reducere dette og genskabe hormonbalance .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.