hvordan man kan opdage mandlige brystkræft

Kendskab til tegn og symptomer på mandlig brystkræft kan redde dit liv eller livet for en elsket . De bedste chancer for behandling og i sidste ende overlevelse opstår , når sygdommen er fundet i dets tidligste faser. Hvis du oplever symptomer eller vedvarende bryst ændringer, du bør indberette dem til din læge
1 .
Læg dig ned og læg din højre arm bag hovedet . Eksamen skal udføres , når den ligger ned , fordi brystvævet spreder jævnt over brystvæggen og er lige så tynd som muligt , hvilket gør det meget lettere at føle alle de brystvæv .
2 .
Brug puder af de 3 midterste fingre på venstre hånd til at føle for klumper i højre bryst . Brug overlappende cirkelbevægelser af fingeren puder til at føle brystvæv .

3 .
Brug 3 forskellige niveauer af pres for at føle alle de brystvæv . Let tryk er behov for at føle vævet tættest på huden , medium pres for at føle sig lidt dybere , og et fast tryk for at føle vævet tættest på brystet og ribbenene . En virksomhed højderyg i den nederste kurve i hver bryst er normalt . Hvis du ikke er sikker på , hvordan svært at presse tale med din læge eller sygeplejerske . Bruger hver lydtryksniveau til at føle brystvævet før man går videre til næste sted .
4 .
Flyt rundt på brystet i en op og ned mønster starte underarm og bevæger sig på tværs af brystet til midten af brystet ben ( sternum eller brystben ) . Vær sikker på at tjekke hele brystet området går ned, indtil du føler kun ribben og op til halsen eller kraveben .
5 .

Gentag eksamen på venstre bryst , ved hjælp af finger puder på højre hånd .
6 .
undersøge hver underarm , mens du sidder eller står op , og med din arm kun lidt hævet , så du nemt kan føle sig i dette område .
7 .
Oplysningerne bør ikke betragtes som en erstatning for medicinsk diagnose , behandling eller professionel lægelig rådgivning .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.