hvordan man kan opretholde en sund hår med hypothyroidisme

Hårtab er et af de tegn og symptomer på hypothyroidisme . Her er et par ting, du kan gøre for at fremme en sund leder af hår :

1 .
Brug et supplement kaldet kæmpenatlysolie ( EPO ) . Dette indeholder det højeste beløb af GLA ( gamma-linolsyre ) i alle fødevarer og har vist sig at være meget nyttigt at mange mennesker, der lider med hypothyroidisme .
2 .

Forøg din proteinindtag . Protein spiller en central rolle i at opretholde en sund hår . Eksperter anbefaler , at du spiser omkring 0,5 gram protein for hver pund kropsvægt , daglige . Vælg høj kvalitet protein , der har et lavt fedtindhold . Eksempler på lavt fedtindhold protein magert kød og fjerkræ , fisk og bøfler .
3 .
Medtag en B-kompleks supplement i din kost . B -vitaminer er meget vigtige i at opretholde et sundt hår , især vitaminer B3 , B5 og B3 .
4 .
næringsstoffer som biotin , inositol , folinsyre , svovl , magnesium og zink også er af afgørende betydning .

5 .
tage kosttilskud , der indeholder L -cystein og L-methionin . Disse to aminosyrer kan bidrage til at øge tekstur og vækst af hår . Den anbefalede servering er 500 mg hver to gange om dagen og på tom mave .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.