hvordan man kan tabe sig spise rå fødevarer

Der er talrige kost planer til rådighed , men de følgende trin kan føjes til dit normale spise tidsplan . Disse skridt er enkle , sund fornuft , og effektive måder tilføj rå og højt fiber fødevarer i din kost . Slutresultatet er, at du vil føle fyldigere hurtigere , få behov for vitaminer og mineraler , og forhåbentlig , fylde op, før du begynder at tilføje højt kalorieindhold og usunde fødevarer :

1 .
Tilføj en rå frugt eller ( helst en vegetabilsk) til hver enkelt måltid . Tilføje noget rå er også kendt som tilsætning reglen .
2 .

Rå frugt og grønt har fordøjelsesenzymer til at hjælpe dig med at bryde ned resten af den mad, du spiser .

3 .
fiber i frugt eller grøntsager udvider i maven og fylder dig op hurtigere , så du ikke spiser så meget .
4 .
Spis fiber første .

5 .
Ryd en sti og forberede din fordøjelseskanalen for resten af dit måltid . Rå frugt og grøntsager er fulde af fibre og når de spises med andre kulhydrater , de skaber en sti for resten af mad og rense din kolon . For eksempel , hvis du spiser pizza tilføje en salat og spise den første . Hvis du spiser is , tilføj et æble og spiser det første .
6 .
Fyld din mave med god mad først , så du ikke vil være i stand til at spise så meget dårlig mad senere i måltidet .
7 .

Erkend , at kosten er energi til kroppen . Hvis fødevarer=energi , har vi brug for mest energi , når vi står op for at starte dagen .
8 .
Spis din største måltid baseret på energi krav . Morgenmad er den største , frokost er lidt mindre og aftensmaden skal være din mindste måltid
9 .
Forstå , at da du er en nedlæggelse din krop brænder færre kalorier . Hvis du spiser en stor middag disse kalorier , vil ikke blive brændt og bidrage til vægtøgning .

gode råd og advarsler


 • Vindrikning eller drikkevarer tung i kalorier også bidrager til din samlede kalorieindtag . Bare fordi du spiser et let måltid betyder ikke, at drikke kalorier tæller ikke .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.