hvordan man kan tage vitaminer til kvinder

Selv kvinder, der spiser sundt , holde en sund vægt , og få regelmæssig motion endnu ikke kan få alle de vitaminer og mineraler, som de har brug for . Det er klogt at tage den daglige kosttilskud , så din krop har alle de næringsstoffer den har brug for , hjælper du føler dig sundere og mindre trætte . Her er nogle tips til kvinder om, hvordan til at tage vitaminer : :

1 .
Forbruge masser af vitamin C. Dette er den vigtigste vitamin ansvarlig for at holde dit immunforsvar stærkt . C-vitamin er vandopløseligt , hvilket betyder at det er skyllet ud af dit system på daglig basis . På grund af dette, skal du hele tiden forny kroppens C-vitamin niveau . C-vitamin er også nødvendigt for jern for at blive absorberet af kroppen . For kvinder , som er mere udsatte for at udvikle en jern-mangel , gør denne C-vitamin endnu mere afgørende. C-vitamin findes i høje niveauer i appelsiner og andre citrusfrugter .
2 .

Forbruge masser af B-Complex vitaminer . Der er mange forskellige typer af vitamin B og kvinders kroppe har brug for dem alle . B-Complex vitaminer er også vandopløselige og skal genopfyldes dagligt . B-Complex vitaminer spiller en central rolle i dit stofskifte , celle regenerering og energi niveauer . Især kvinder, der er vegetarer eller er gravide , bør indtage store mængder af B -vitaminer dagligt .
3 .
Forbruge nok vitamin D. Vitamin D hjælper kroppen absorbere calcium og hjælper med at bevare den generelle sundhed alle kroppens organer . Kvinder er mere tilbøjelige end mænd til at udvikle knogletæthed problemer eller osteoperosis , så kalk og D-vitamin er meget vigtigt for kvinder at have en ordentlig niveauer af . D-vitamin kommer fra solen , det er fedt-opløselige i modsætning til vandopløselige , så det er gemt i kroppen i længere perioder. Look at tage mere end 400 IE per dosis af D-vitamin for at supplere minimal udsættelse for sol.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.