hvordan man laver en informeret beslutning om brystforstørrende

Du kan gøre dine bryster ser større , og du kan gøre nogle små ting for at gøre dem synes større , og endda nogle radikale ting at gøre dem midlertidigt større , men der er intet du kan gøre for at grundlæggende ændrer størrelsen på dine bryster end kirurgi , officielt kendt som en augmentation mammoplasty . Ifølge den amerikanske Society for Æstetiske Plastic Surgery , i 2004 kirurger , der foregår over 334. 000 brystforstørrelse procedurer , der gør brystforstørrende den næstmest populære kosmetisk kirurgiske procedure efter fedtsugning .

1 .
Før overvejer kirurgi overveje alt, hvad du kan gøre for at gøre dine bryster synes større .
2 .

Lær, hvordan udvalgte øvelser kan let øget buste størrelse .
3 .
Forstå at brystforstørrelse ikke vil have nogen effekt på dit udseende eller tiltrækning , vil heller ikke gøre andre mennesker ser dig anderledes . Det er vigtigt at forstå og artikulere dine egne forventninger inden jeg går videre med kirurgi .
4 .
Vid, at selv med implantater dine bryster vil stadig ændre størrelse og form som reaktion på sundhed, alder og andre faktorer . For eksempel vil bryster stadig hænge efter graviditeten , vægtøgning , eller fra de naturlige virkninger af tyngdekraften .

5 .
Måske er det mest overraskende og vigtige ting at forstå om udvidelse er, at det er ikke en "one shot deal " . Du behøver ikke gå til klinikken , har implantater sat i , helbrede op og komme videre med dit liv . Implantater har brug for konstant afprøvning , udskiftning og eftersyn. Implantater kan tilføje komplikationer til graviditet , og efterspørgslen ændringer til mange andre medicinske procedurer gerne mammografi . Din nye bryster skal konstant opmærksomhed , mens du har dem.
6 .
For at kvalificere sig til denne procedure , skal du være 18 år for saltvand implantater og 22 år gammel for silikoneimplantater .
7 .

Vær opmærksom på , at omkostningerne ved brystkræftoperation kan være astronomiske. Det nationale gennemsnit ( American Association of Plastic Surgeons ) er $ 3. 437
8 .
Forstå at få, om nogen , forsikringsselskaber dækker udgifter til brystkræftoperation , medmindre det er re-konstruktiv kirurgi efter kræft .
9 .
Komplikationer med fremtidige mammografi . Brystimplantater gøre brystkræft screening vanskeligere og kræve en x-ray tekniker med erfaring i arbejdet med implantater . Din læge kan også kræve yderligere test med hver helbredsundersøgelse , herunder en ultralyd og en MR-scanning .

gode råd og advarsler


 • kapselskrumpning refererer til en smertefuld komplikation , når arvæv hærder omkring implantatet og klemmer , hvilket kan resultere i form forandringer i brysterne , bryster, der er svære at røre ved, og smerte . Yderligere kirurgi er forpligtet til at beskæftige sig med kapselskrumpning .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.