hvordan man ser slankere til sommer

så vi har alle været der , et par måneder før vores sommerferie , hvilket gør et løfte at droppe et par pounds eller sten selv for vores ferie , og ligesom mig, at jeg vædde de fleste mennesker altid mislykkes ! så ovre en guide til at hjælpe dig til at se slankere . . :

1 .
Må ikke kjole i alle sorte . Ja det hjælper dig til at se slankere , men det vil være ubehageligt varmt , og du vil se trist , frumpy og utroligt kedeligt !
2 .

Bortset fra sort , go for blok farver , såsom alle , men ikke baby pink eller lilla , medmindre du er på udkig efter en umoden udseende .
3 .
Hold cool . De fleste sommerferien vil være meget varmt , eller i det mindste varm , så de fleste folk går for cool tøj som spaghetti toppe og shorts , men disse vil gøre dig til at se større ud. I stedet gå til lyse tøj til at holde dig kølig , korte løse ærmer i stedet for strappy dem , og i stedet for korte shorts gå til knælange shorts .
4 .
Vælg det bedste badetøj til dig . Det er uundgåeligt , at du vil være at gå til stranden eller til en pulje på din ferie , og du kan ikke lide tanken om at blottelse alle i en tynd bikini , så gå efter et stykke badedragt eller en Tankini i en farve . Gå efter en wrap-a- round stil , disse hold i alle vaklende bits og skabe en slankere figur . Hvis du vil bære en bikini eller Tankini , skal du vælge en med shorts bunde til at dække dit Tum , bum , og toppen af lårene. Hvis du stadig føler utryg forsynet alle på stranden så bære et dække op , sådan en sol /svømmetur kjole eller en Kaftan .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.