hvordan man skal håndtere skaldethed hos kvinder

Hvis du ikke ved, hvordan man kan håndtere udtynding hår eller ingen hår , denne artikel giver nogle grundlæggende forslag . Naturligvis det vigtigste element er at vokse bruges til din hårløs tilstand eller udtynding hår , og hvis ikke, vil de løsninger du føle dig " synlig "hele tiden , og det er en ubehagelig følelse . Vær stolt af din essens og den vidunderlige person du er-og stå oprejst :

1 .
Wear parykker . Billigere at gøre dit hår se meget falske , og de fleste mennesker kan fortælle din iført en paryk . Bær en naturlig farve . Nogle parykker kan få temmelig kløende , også . Accepter at i sidste ende nogle mennesker vil finde ud af om din iført en paryk , om det var dyrt eller ej.
2 .

Wear hatte . Hatte er en stor tilbehør og kan se rigtig sød med dit outfit . Husk, at hvis du går i skole hatte sandsynligvis ikke er tilladt , så tjek din skole regler .
3 .
Bær et tørklæde . Tie dejlig stor silke tørklæder omkring dit hoved i en række af attraktive måder .
4 .
aflede opmærksomheden . Noget andet, du kan prøve , hvis du har fået tyndt hår i stedet for skaldethed , er at tiltrække opmærksomhed væk fra din tyndere hår . Du kan også gøre op med dit hår ved at sætte det ind i en hestehale eller brug masser af pandebånd . Dog kan undertiden stamme af en hestehale være for meget , så vær forsigtig .

5 .
være åben om din skaldethed eller tyndt hår er det bedste forsvar , snarere end at forsøge at luske omkring . Når andre indser , at du er okay med det, så de vil være for , og dem, der er smålige om noget i livet , vil snart indse, at de ikke har et våben af antagonisme mod dig , fordi du har accepteret dig selv for den smukke person du er, hår eller ingen hår .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.