hvordan man spiser tabe

Vidste du, at du kan spise en masse og stadig tabe sig ? Det lyder for godt til at være sandt , right? Her er nogle måder at gøre det ske :

1 .
Spis mere ! Lad dig ikke narre , fordi artiklen hentyder til flere af sunde , fedtfattige fødevarer i stedet for junkfood . Junk food kan variere fra burgere til disse cookies , at du altid har købt ! Tilføjelse af en masse grøntsager og frugt i din kost vil hjælpe dig . Også , drikke bouillon , vil en haitiansk suppe , lavet med filtreret vand hjælpe du føler dig fuldt ud.
2 .

Spis mere ! Lad dig ikke narre , fordi artiklen hentyder til flere af sunde , fedtfattige fødevarer i stedet for junkfood . Junk food kan variere fra burgere til disse cookies , at du altid har købt ! Tilføjelse af en masse grøntsager og frugt i din kost vil hjælpe dig . Desuden vil drikke bouillon , en haitiansk suppe , lavet med filtreret vand hjælpe du føler dig fuldt ud.
3 .
Feed din fristelser en gang imellem . Gå videre og få den doughnut eller skive pizza , men før du gør det, drikker et par glas vand og spise en skål af rå veggies , såsom agurker , selleri , gulerødder , og tomater . De vil fylde dig op , og du vil have meget lidt plads til at spise " junk " mad .
4 .
Forbruge ting, der er ingen kalorier . Der er to ting , du spiser og drikker , der ikke indeholder kalorier : vand og fibre. Jo flere af disse får du ind i din kost , jo bedre vil du blive . For eksempel kan du spise et halvt kilo blandet salat greens med assorterede rå grøntsager ( gulerødder , rødkål , selleri , broccoli , løg , etc. ) med en lav eller ingen kalorieindhold salat dressing , og kun har spist 100-150 kalorier . Dette er på grund af den høje vand-og fiberindhold salat og lavt kalorieindhold dressing . Også , spise masser af selleri . Det har kun 8 kalorier , men utroligt , det tager mere end 8 kalorier til at fordøje det . Så du faktisk brænde kalorier ved at spise selleri ! Det er ikke meget , ca 2 kalorier pr 8 tomme stilk , men det er sikker gør ikke ondt .

5 .
Undgå sodavand så meget som muligt . I stedet drikker vand med smag eller usødede iste . Koffein , når de placeres i en lav-kalorie drik som sorte kaffe eller usødet te , hæver dit stofskifte og får dig til at forbrænde flere kalorier . For meget koffein er sundhedsskadelige virkninger , selv om , så er rimelige i dit forbrug , hvis du vælger at have koffein .
6 .
Har bouillon-baserede supper . De er relativt lavt i kalorier . Et kommercielt tilgængeligt klar til at spise " kylling og stjerner " suppe kan kun have 80 kalorier for en servering , langt mindre end kost " måltid shakes " eller ernæring barer .
7 .

Practice gode kostvaner . Brug altid redskaber og sidde med ved bordet . Dette forhindrer dig i at spise usikkert . Spise med hænderne vil betyde, at du tager mere mad i en scoop . Glem ikke at spise langsomt og stop når du er fuld . Svarende til ovenstående trin , hvis du ikke kan stoppe , drikke op ! Måske er din krop er tørstig og sulten ikke mere ! Du kan også gøre noget andet huslige pligter ( andre end at spise ) . For eksempel , shoppe , eller spille badminton med din ven , eller spille spil på computeren !
8 .
Spred ud din kost ! Spis flere små bidder af måltider , i stedet for 3 store måltider . Hvis du spiser 100-150 kalorier eller så hver anden time , din krop ophold i en højere stofskifte fordøjer tilstand. Dette giver dig mulighed for at forbrænde flere kalorier end at spise bare 3 måltider om dagen
9 .
Optag hvad du spiser ! Dette er en simpel men meget kraftfuld øvelse til at åbne dine øjne til at se , om du holder op med diæt plan . Ofte , er vi tilbøjelige til at overse dem, mellemmåltider vi gør mellem måltiderne og virkelig tror , at vores kost er ikke os . Men sandheden er der kan være mange smålige ting, vi gør det virkelig påvirker vores slankekure plan . For eksempel kan en springe morgenmaden som 3 gange om ugen uden at være bevidst om det . Undersøgelser har vist, at hvis du spiser morgenmad , du har tendens til at spise forholdsmæssigt færre kalorier resten af dagen . Uden en rekord , kan det synes som du gør alle de rigtige ting , men fejler totalt i din dieting plan

gode råd og advarsler


 • Lav Grøntsager i en væsentlig del af din kost plan ! Hvis grøntsager ikke er en stor del af din kost , er det tid til at genoverveje . Undersøgelser har vist, at grønsager kan spille en vigtig tab i at tabe sig . Dette skyldes, grøntsager er højt i vandet og fibre og et lavt energiindhold .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.