hvordan man undgår upålidelige medicinske oplysninger på nettet

Internettet er en stor kilde til information , men der er også en masse misinformation til at se ud , når man ser på hjemmesider . Ikke alene er der en hel del af misinformation derude , men når det kommer til medicinsk information er det ofte mere sandsynligt, at være forkert , end at være korrekte . Vi ønsker alle at undgå at blive upålidelige oplysninger , især når det drejer sig om sundhed rådgivning
1 .
Kig på kilden den kommer fra . Mens social networking sites kan være en god måde at finde ud af oplysninger undertiden , når det kommer til sygdom eller andre medicinske problemer , er det bedre at undgå sociale netværkssider , der kan være vildledende . Kilden til information er meget vigtigt , hvordan præcis er det sandsynligt, at være .
2 .
Spørg din læge om visse sites . Hvis du søger i medicinske oplysninger , den bedste kilde er din læge . Hvis du ikke kan se dig læge snart , kan du altid spørge over telefonen for et godt sted at kigge på , indtil du kan få i til at se ham eller hende . Det samme gælder , hvis du kigger på et websted allerede og vil bekræftelse af, at oplysningerne er korrekte .

3 .
Prøv at undgå . com sites . Selv om der er nogle pålidelige medicinske websteder , der ender i . com , er det også nemt for folk at gøre falske websteder eller ondsindede websteder, der ender på . com . Det kræver ikke , at den person, som med regeringen eller en organisation , så det kan være nemt at finde upålidelige websteder, der er . com sites .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.