naturlige retsmidler for brystet overbelastning hos spædbørn

Ingen ønsker deres barn at være syg , men alle forældre vil have til at passe et sygt barn på et tidspunkt . Brystet overbelastning kan ofte opstå hos babyer under vejret skifter , eller hvis barnet har været udsat for en person med en smitsom virus . Heldigvis er der mange naturlige løsninger for brystet overbelastning i babyer , der er sikre og effektive

Om Baby brystet overbelastning


Det er almindeligt for babyer og spædbørn at gøre lyde , der indikerer de lider af brystet overbelastning . På grund af en overflod af væske sekreter , der kan ophobes i ryggen af deres hals , kan de gøre højlydt vejrtrækning lyde, der lyder som den lyd vi laver, når vi er overbelastede .
Før starten enhver form for fysisk behandling for baby brystet overbelastning , er det altid bedst at planlægge en aftale med en børnelæge for at sikre, at dit barn er i virkeligheden lider af overbelastning . Da de fleste af naturmedicin , der anvendes til behandling af baby overbelastning er helt sikkert, der er ingen skade i at bruge dem, men du vil være sikker på der ikke er nogen alvorlig medicinsk problem årsag til problemet.

Natural Retsmidler for brystet overbelastning


En af de bedste naturlige måder at bryde op brystet overbelastning er at bruge en luftfugter eller anden damp kilde . Tilføje et par dråber af brusetabletter æterisk olie , såsom eukalyptus , pebermynte eller grøn mynte til vandet i befugteren vil bidrage til at rense vejrtrækning veje . Sid i nærheden af luftfugter , mens du holder din baby , så han kan ånde i udrensning damp .
Hvis barnet er gammelt nok ( ca. 8 måneder eller ældre ) fodre ham varm bouillon , som yderligere vil bidrage til at bryde op overbelastning . Hvis du ikke allerede har indført din baby til levnedsmidler, andre end formel eller modermælk , konsultere din børnelæge før du gør det. Du bør kun bruge hjemmelavet bouillon , helst fra vegetabilsk bestand , som opbevares købt bouillon er høj i natrium og konserveringsmidler . En lille mængde bouillon et par gange om dagen, vil ikke blot give naturlige næringsstoffer , der vil bidrage til at bekæmpe enhver sygdom barnet kan have , men varmen fra den flydende vil også bidrage til at bryde af slim og rydde overbelastning .
En anden mulighed er at skylle barnets næse med en saltopløsning . Der er over -the-counter saltholdige flushes rådighed som " nasal " , som kan bruges til sikkert at skylle slim opbygning fra næseborene hos spædbørn i alle aldre . Når næseborene bliver skyllet med saltvand , vil anvendelse af en emhætte pære yderligere hjælp til at fjerne væske og klare overbelastning .

Advarsel


Når du bruger en naturlig behandling for brystet overbelastning på babyer , brug behandlinger , der ikke vil komme i direkte kontakt med barnet . En baby 's hud og interne system er meget mere delikat end en voksens , så det er vigtigt, at du undgå faktiske kontakt fra nogen urter eller kosttilskud du vælger at bruge .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.