bedste seksuelle position for undfangelse

Der er en række ting, du kan gøre for at øge dine chancer for at blive gravid . Mange kvinder simpelthen har ubeskyttet samleje , og pludselig bliver gravid . For nogle er det ikke så let. Hvis du ændrer din kost , motion og endda frugtbarhed behandlinger kan støtte udformningen af en baby . Andre måder at øge dine chancer for undfangelsen inddrage samlejestillinger du bruge med din partner

Forberedelse


Forberedelse til samleje i håb om at undfange et barn er vigtigt . Sørg for, at skeden er ren af enhver kunstig smøremidler , da disse er kendt for at bremse sperm . Det er også en god idé at tage din temperatur , før du har planer om at have samleje . Hvis din temperatur er lidt højere end normalt , kan du blive ægløsning . En temperatur på 98,6 grader Fahrenheit er normalt, men kan svinge afhængigt af dit stofskifte . Hvis du har ægløsning , så er det det ideelle tidspunkt at have samleje .

Positioner


Den position, hvor du har samleje kan påvirke dine chancer for at blive gravid . Mange graviditet eksperter hævder, at missionærstillingen er det bedste for udformningen , fordi det giver mulighed for sædcellerne at bo inde i skeden i stedet sive ud . For yderligere at øge dine chancer for undfangelsen , kan du placere en pude under dine hofter til at hæve dit bækken . Dette vil gøre det muligt for sædcellerne at svømme nedad , i stedet for opad , til livmoderhalsen.

andre tips


Hvis du skal bruge seksuel smøremidler , skal du vælge en Forestilling-venlig en . Pre-Seed er en feminin smøremiddel , der er specielt designet med sikkerhed for sædceller i tankerne . Undgå samlejestillinger , som indebærer fælles manden , eller stående . Hvis du har en skrå livmoderhalsen , samleje , hvor manden tager dig bagfra , er ideel .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.