den sikreste måder at fjerne en tatovering for teenagere

Som tatoveringer er blevet mere mainstream , har mange forældre tillod deres teenagere til at få dem . Dog ville nogle teenagere , især dem , der ønsker at forlade banden liv , vil gerne slippe af med deres blæk . Som en forælder eller værge , eller som en teenager med en tatovering , du gerne vil fjerne , er det vigtigt at kende de sikreste måder at fjerne din krop kunst

konsultere en læge


Kontakt med en hudlæge . En hudlæge er en læge , der har specialiseret sig i pleje af huden . Mange dermatologer yderligere specialisere sig i tatovering fjernelse , og kan vurdere tatovering du vil have fjernet . Professionelt anvendes tatoveringer er som regel lettere at fjerne og kan være mere fjernes helt end amatør tatoveringer . Fortæl din hudlæge om , hvordan du fik den tatovering du vil have fjernet .

Laser Fjernelse


De fleste dermatologer vil anbefale laser tatovering fjernelse som den sikreste og mest succesrige metode til tatovering fjernelse for både teenagere og voksne . Laser Tattoo bruger koncentreret stråler af lys til at bryde op tatovering blæk under huden , som derefter skylles væk af din krop . Laser tatovering fjernelse kan gøres på hudlæge kontor , på nogle tatovering malkestalde og på speciale tattoo- fjernelse klinikker som Dr. Tatoff . De fleste tatoveringer kræver seks til otte behandlinger med laser , der skal fjernes helt .

udtagne transplantater


Hvis tatoveringen er særlig stort eller er i et område, hvor der er arvæv eller andre hudskader , kan hudlæge anbefaler en hud graft . Dette er også en sikker metode til tatovering fjernelse til teenagere, men er betydeligt mere kompliceret og dyrt . I en hud transplantat , er huden , der er blevet tatoveret fjernet fra kroppen og sund hud fra andre steder på kroppen --- ofte ben eller ryg --- er podet på såret . Denne procedure gøres normalt på et hospital , og kan kræve en overnatning .

undgå såkaldt " Tattoo " Salver


Aldrig bruge cremer , geler eller andre salve-type " tatovering fjernelse , " som solgte dem på internettet . Mange af disse indeholder kemikalier, der kan brænde og skamfere huden.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.